Skip Sidebar
Manna

Manna

Non-profit

Over ons

Zorggroep Manna biedt een totaalpakket zorg, ondersteuning en persoonlijke aandacht aan vele inwoners van Twente. We doen dit 'uit liefde' en voor ons belangrijke kernwaarden zoals gelijkwaardigheid ...

OuderenWelzijnZorg
Deel
Bezoeker voor eenzame vrouw

Bezoeker voor eenzame vrouw

Structureel werk · 1–3 uur/week
Enschede, Overijssel, Nederland
OuderenWelzijnBuurt & omgeving
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Manna
#49337
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Zorggroep-Manna/activiteiten/Bezoeker-voor-eenzame-vrouw/49337 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor een oudere mevrouw die zich erg eenzaam voelt, zoeken wij iemand die haar circa één keer in de week a één keer in de 14 dagen wil bezoeken.

Uitgebreide omschrijving

Mevrouw heeft zelf een beperkt (klein) sociaal netwerk en ze mist aanspraak in haar leven. Ze voelt zich erg eenzaam. Een bezoekje bij haar thuis zou erg fijn zijn. Je brengt op een laagdrempelige manier gezelligheid, aanspraak, een luisterend oor. Uiteraard begeleiden wij de kennismaking zorgvuldig en moet ook jij een klik ervaren.  


Neem contact met ons op, als jij denkt dat je deze mevrouw kan helpen. Je bent erg welkom als vrijwilliger bij Manna. Je bent een onmisbare schakel in onze organisatie en daar zullen we je ook op leuke en diverse manieren in begeleiden én belonen.

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Enschede Activiteiten > Manna > Bezoeker voor eenzame vrouw

Over Manna

Zorggroep Manna biedt een totaalpakket zorg, ondersteuning en persoonlijke aandacht aan vele inwoners van Twente. We doen dit 'uit liefde' en voor ons belangrijke kernwaarden zoals gelijkwaardigheid en deskundigheid. Vrijwilligers zijn een waardevolle aanvulling voor onze cliënten en de medewerkers die de professionele zorg voor hun rekening nemen. Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die de buitenwereld binnen brengen. Of de cliënt mee naar buiten nemen! Dit kan in onze verpleeg/wooncentra (2 in Enschede), maar ook bij cliënten in de wijk als maatje. Uw positieve inzet draagt bij aan het welbevinden van onze bewoners en cliënten.