Skip Sidebar
Zorggroep Manna

Zorggroep Manna

Non-profit

Over ons

Zorggroep Manna biedt een totaalpakket zorg, ondersteuning en persoonlijke aandacht aan vele inwoners van Twente. We doen dit 'uit liefde' en voor ons belangrijke kernwaarden zoals gelijkwaardigheid ...

OuderenWelzijnBuurt & omgeving
Deel

Gesprekscoach eenzaamheid / matchmaker Picknickevenement

Evenement · 17 sep 2021, 10:00 - 15:30
Enschede, Overijssel, Nederland
HulpverleningOndersteunend werkBegeleidingGastheer/vrouwSociaal contactMaatje & buddyZorg
OuderenWelzijnBuurt & omgeving
#44655
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Zorggroep-Manna/activiteiten/Gesprekscoach-eenzaamheid--matchmaker-Picknickevenement/44655 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Enthousiaste mensen gezocht die tijdens een picknickevenement ter bestrijding van eenzaamheid gesprekken willen aangaan en mensen aan elkaar willen koppelen.

Uitgebreide omschrijving

Manna houdt op vrijdag 17 september a.s. een picknick voor haar cliënten, vrijwilligers en medewerkers. Ontmoeting staat die dag centraal. Vanuit het gewaagde doel van Manna: 'bij ons voelt niemand zich eenzaam' willen we echter nog een stapje verder gaan; hoe mooi zou het zijn dat ontmoetingen ook na de picknick een vervolg krijgen.


We zijn daarom op zoek naar gesprekscoaches/matchmakers die tijdens dit evenement hier een belangrijke rol in kunnen spelen.

 

Vind jij het leuk om te connecten met ouderen en overige cliënten en ben jij een kei in ontmoeting stimuleren? Lijkt jou de volgende taken leuk? Jij:

·     gaat de tafels langs om gesprekken in de gaten houden

·     kan mensen helpen, als gesprekken niet lopen, om wél het gesprek aan te gaan

·     vind het leuk om mensen te vragen of ze het leuk vinden om na de picknick contact met elkaar te zoeken (dan heb je een match gemaakt!)


Reageer dan op deze vacature. We verwelkomen je graag bij Manna op de picknick. Vooraf wordt je duidelijk geïnstrueerd en ontvang je alle tools die nodig zijn.

 

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Vrijwilligerswerk in Enschede > Enschede Activiteiten > Zorggroep Manna > Gesprekscoach eenzaamheid / matchmaker Picknickevenement

Over Zorggroep Manna

Zorggroep Manna biedt een totaalpakket zorg, ondersteuning en persoonlijke aandacht aan vele inwoners van Twente. We doen dit 'uit liefde' en voor ons belangrijke kernwaarden zoals gelijkwaardigheid en deskundigheid. Vrijwilligers zijn een waardevolle aanvulling voor onze cliënten en de medewerkers die de professionele zorg voor hun rekening nemen. Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die de buitenwereld binnen brengen. Of de cliënt mee naar buiten nemen! Dit kan in onze verpleeg/wooncentra (2 in Enschede), maar ook bij cliënten in de wijk als maatje. Uw positieve inzet draagt bij aan het welbevinden van onze bewoners en cliënten.