Skip Sidebar
Manna

Manna

Non-profit

Over ons

Zorggroep Manna biedt een totaalpakket zorg, ondersteuning en persoonlijke aandacht aan vele inwoners van Twente. We doen dit 'uit liefde' en voor ons belangrijke kernwaarden zoals gelijkwaardigheid ...

OuderenWelzijnZorg
Deel
Gezellige mensen gezocht

Gezellige mensen gezocht

Structureel werk · Flexibele uren
Enschede, Overijssel, Nederland
OuderenWelzijnBuurt & omgeving
Activiteit Delen
Manna
#66184
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Zorggroep-Manna/activiteiten/Gezellige-mensen-gezocht/66184 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ben jij een mensen-mens, vind je het leuk om af en toe de deur uit te gaan en om iemand te bezoeken, houd je van een praatje en kun je goed luisteren?

Uitgebreide omschrijving

Wij zijn op zoek naar mensen die zich herkennen in bovenstaande omschrijving én de wens hebben om verschil te maken in het leven van eenzame stadsgenoten.


Manna staat in contact met veel mensen in Enschede die zich eenzaam voelen. Daar willen we graag iets aan doen. Langdurige eenzaamheid is verschrikkelijk en verdrietig en zou niemand mogen overkomen.


Heb jij vrije tijd en wil je dit nuttig inzetten? Wil je verschil maken in jouw stad als het gaat om eenzaamheidsbestrijding? Dan gaan we graag met jou in gesprek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.


'Wat raakt jou? Wat heb jij te bieden? Waar wil jij verschil in maken? Hoe vaak wil je dit doen, flexibel of volgens een planning? Wat kun je nog meer of wil je juist je inzet afgebakend of projectmatig doen? 


We hebben genoeg cliënten en plekken waar we met jouw betrokkenheid en impact verschil kunnen maken en komen graag met jou in contact.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Enschede Activiteiten > Manna > Gezellige mensen gezocht

Over Manna

Zorggroep Manna biedt een totaalpakket zorg, ondersteuning en persoonlijke aandacht aan vele inwoners van Twente. We doen dit 'uit liefde' en voor ons belangrijke kernwaarden zoals gelijkwaardigheid en deskundigheid. Vrijwilligers zijn een waardevolle aanvulling voor onze cliënten en de medewerkers die de professionele zorg voor hun rekening nemen. Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die de buitenwereld binnen brengen. Of de cliënt mee naar buiten nemen! Dit kan in onze verpleeg/wooncentra (2 in Enschede), maar ook bij cliënten in de wijk als maatje. Uw positieve inzet draagt bij aan het welbevinden van onze bewoners en cliënten.