Skip Sidebar
Zorggroep Manna

Zorggroep Manna

Non-profit

Over ons

Ouderen zorg (verzorgingshuis-verpleeghuis)
Vrijwilligers zijn een waardevolle aanvulling voor medewerkers die de professionele zorg voor hun rekening nemen. De vrijwilligers van Zorggroep Manna ...

Deel

Hulp bij de avondmaaltijd

3 uur/week
Hengelosestraat 363, 7521 AE Enschede, Netherlands
OuderenZorg & WelzijnBuurt & omgeving
10 plaatsen over.
Deel activiteit
#21137
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Zorggroep-Manna/activiteiten/Hulp-bij-de-avondmaaltijd/21137 om je aan te melden

Uitgebreide omschrijving

In de Cypressenhof zijn 3 huiskamers waar mensen wonen met een vorm van dementie. Rondom de avondmaaltijd kunt u hand- en spandiensten verrichten (tafel dekken, vaatwasser inruimen e.d.) Tijdens de maaltijd bent u er bij voor de gezelligheid en om bewoners te helpen die dat nodig hebben. Misschien kunt u helpen wanneer er een bewoner onrustig is, wellicht gaat u even apart met iemand zitten, zodat hij/zij minder afgeleid is. Door uw aandacht, gezelligheid en goede voorbeeld wil iemand tóch gaan eten. Je bezit enige kennis en ervaring over dementie.

Opleidingsvereiste

WO, HBO, MBO, VWO, HAVO, VMBO, Ongeschoold

Dit krijg je ervoor terug

U hebt door uw aanwezigheid geholpen de maaltijd gezellig te maken en u hoeft die avond niet voor uw eigen eten te zorgen.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Over Zorggroep Manna

Ouderen zorg (verzorgingshuis-verpleeghuis)
Vrijwilligers zijn een waardevolle aanvulling voor medewerkers die de professionele zorg voor hun rekening nemen. De vrijwilligers van Zorggroep Manna werken in verschillende werksoorten en op diverse locaties in Enschede.
Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die de buitenwereld binnen brengen. Of de cliënt mee naar buiten nemen! Uw positieve inzet draagt bij aan het welbevinden van onze bewoners en cliënten.
10 plaatsen over.
Deel activiteit