Skip Sidebar
Zorggroep Manna

Zorggroep Manna

Non-profit

Over ons

Zorggroep Manna biedt een totaalpakket zorg, ondersteuning en persoonlijke aandacht aan vele inwoners van Twente. We doen dit 'uit liefde' en voor ons belangrijke kernwaarden zoals gelijkwaardigheid ...

OuderenWelzijnBuurt & omgeving
Deel

Hulp bij de avondmaaltijd

Structureel werk · 3 uur/week
Hengelosestraat 363, 7521 AE Enschede, Netherlands
Koken & eten
OuderenWelzijnBuurt & omgeving
10 plaatsen over.
Activiteit Delen
Zorggroep Manna
#21137
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Zorggroep-Manna/activiteiten/Hulp-bij-de-avondmaaltijd/21137 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

In de Cypressenhof zijn 3 huiskamers waar mensen wonen met een vorm van dementie. Rondom de avondmaaltijd kunt u hand- en spandiensten verrichten (tafel dekken, vaatwasser inruimen e.d.) Tijdens de maaltijd bent u er bij voor de gezelligheid en om bewoners te helpen die dat nodig hebben. Misschien kunt u helpen wanneer er een bewoner onrustig is, wellicht gaat u even apart met iemand zitten, zodat hij/zij minder afgeleid is. Door uw aandacht, gezelligheid en goede voorbeeld wil iemand tóch gaan eten. Je bezit enige kennis en ervaring over dementie.

Opleidingsvereiste

WO, HBO, MBO, VWO, HAVO, VMBO, Ongeschoold

Dit krijg je ervoor terug

U hebt door uw aanwezigheid geholpen de maaltijd gezellig te maken en u hoeft die avond niet voor uw eigen eten te zorgen.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

10 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Zorggroep Manna

Zorggroep Manna biedt een totaalpakket zorg, ondersteuning en persoonlijke aandacht aan vele inwoners van Twente. We doen dit 'uit liefde' en voor ons belangrijke kernwaarden zoals gelijkwaardigheid en deskundigheid. Vrijwilligers zijn een waardevolle aanvulling voor onze cliënten en de medewerkers die de professionele zorg voor hun rekening nemen. Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die de buitenwereld binnen brengen. Of de cliënt mee naar buiten nemen! Dit kan in onze verpleeg/wooncentra (2 in Enschede), maar ook bij cliënten in de wijk als maatje. Uw positieve inzet draagt bij aan het welbevinden van onze bewoners en cliënten.