Skip Sidebar
Manna

Manna

Non-profit

Over ons

Zorggroep Manna biedt een totaalpakket zorg, ondersteuning en persoonlijke aandacht aan vele inwoners van Twente. We doen dit 'uit liefde' en voor ons belangrijke kernwaarden zoals gelijkwaardigheid ...

OuderenWelzijnBuurt & omgeving
Deel
Maatje voor bewoner met dementie in De Cypressenhof

Maatje voor bewoner met dementie in De Cypressenhof

Structureel werk · 2–4 uur/week
Hengelosestraat 363, 7521 AE Enschede, Nederland
OuderenWelzijnBuurt & omgeving
Activiteit Delen
Manna
#45577
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Zorggroep-Manna/activiteiten/Maatje-voor-bewoner-met-dementie-in-De-Cypressenhof/45577 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Je trekt regelmatig op met dezelfde bewoner. Samen onderneem je dingen die de bewoner leuk vindt. Dat kan op haar kamer zijn, óf lekker in de buitenlucht.

Uitgebreide omschrijving

De bewoner heeft het gevoel weer een vriend/vriendin te hebben, je hebt samen fijne momenten. Je komt immers speciaal voor haar/hem.


Je kunt omgaan met iemand met dementie, en je kunt er veel plezier en voldoening uit halen. Je kunt samen naar buiten, wandelen in het Ledeboerpark. Of binnen gezellig kletsen of een spelletje doen.


Gaandeweg ontdek je wat de bewoner nog meer leuk vindt.

Je wordt hierin natuurlijk begeleid.


Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Enschede Activiteiten > Manna > Maatje voor bewoner met dementie in De Cypressenhof

Over Manna

Zorggroep Manna biedt een totaalpakket zorg, ondersteuning en persoonlijke aandacht aan vele inwoners van Twente. We doen dit 'uit liefde' en voor ons belangrijke kernwaarden zoals gelijkwaardigheid en deskundigheid. Vrijwilligers zijn een waardevolle aanvulling voor onze cliënten en de medewerkers die de professionele zorg voor hun rekening nemen. Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die de buitenwereld binnen brengen. Of de cliënt mee naar buiten nemen! Dit kan in onze verpleeg/wooncentra (2 in Enschede), maar ook bij cliënten in de wijk als maatje. Uw positieve inzet draagt bij aan het welbevinden van onze bewoners en cliënten.