Flexibel vrijwilligerswerk doen!

Vrijwilligerspool

Je zoekt een leuke nieuwe vrijwilligersklus. Je checkt de Vacaturebank maar wordt meteen overdonderd door de hoeveelheid vacatures. Waar moet je beginnen? Je leest er een paar, maar eigenlijk past het allemaal net niet bij je. Herkenbaar? Daar hebben we nu een oplossing voor: de vrijwilligerspool!

 

Wat is de vrijwilligerspool?

De naam zegt het al: het is een pool, een groep van vrijwilligers. Je maakt hier een profiel aan van jouzelf als vrijwilliger: je interesses en vaardigheden, wie je bent en in welke regio je wilt werken. Organisaties die een nieuwe vrijwilliger zoeken kunnen op basis van filters makkelijk jouw profiel vinden en je direct een bericht sturen. Een supersnelle en simpele manier om een match te vinden!

Voor vrijwilligers

Voor iedereen die zich vrijwillig wil inzetten voor een ander maar dit niet structureel kan doen is een vrijwilligerspool opgezet. Als vrijwilliger in deze pool ben je beschikbaar om ingezet te worden maar ben je ook altijd vrij om hier al dan niet op in te gaan, afhankelijk van je eigen agenda.


Iedereen kan zich inschrijven als vrijwilliger en voor deze vrijwilligerspool aanmelden, of je nu 1 uur per jaar tijd hebt of wellicht vaker. Vrijwilligers organisaties kunnen jou vervolgens benaderen, op basis van het door jou ingevoerde profiel, voor een passende vrijwilligers functie.


Meer info vind je onder de onderstaande knop!

Voor organisaties

Neem zelf de regie in handen en vind en benader vrijwilligers middels hun profiel, hun wensen en kwaliteiten.


Iedereen kan zich inschrijven als vrijwilliger en voor deze vrijwilligerspool aanmelden, of ze nu 1 uur per jaar tijd hebt of wellicht vaker kunnen.


Als vrijwilligersorganisatie kun je vrijwilligers vinden op basis van hun profiel, aangegeven voorkeur en kwaliteiten en ze rechtstreeks benaderen voor een open staande vrijwilligers functie.


We hebben wat tips en advies over hoe je dat het beste kan doen. Deze vind je onder de onstaande knop.