Post | mei 2021 | Nieuws | 1 min lezen

MUSIC MOVES!

Dit is voor de nieuwe generatie muzikale changemakers. Geloof jij in de kracht van muziek? Doe mee het grootste impact muziek programma in Nederland.


Music Moves brengt jou de tools en het netwerk waarmee jij groeit tot maatschappelijk bewuste professional. Leer alles over sociaal ondernemerschap en organiseer jouw eigen muziek event of challenge voor mensen die dat verdienen. Voor iedereen die muziek nodig heeft.


Ga salsa dansen met daklozen. Organiseer hiphop battles met jongeren met een beperking. Ontdek of je oma kan rappen of organiseer een open podium in het buurthuis in je wijk. Ben jij ready om impact te maken?


MUSIC MOVES MAGIC IN ALL HEARTS

Want wie gelooft in de magische kracht van muziek, weet dat muziek verbindt. Het helpt voelen en elkaar begrijpen, ook als we niet dezelfde taal spreken. Muziek geeft het gevoel van (h)erkenning.


MOVE MEE!

In deze tijd vechten alle lagen van de samenleving tegen dat gevoel van eenzaamheid. Moeten we allemaal dealen met dat verlangen naar vrijheid, om weer te gaan en staan waar we willen... Denk dan nu eens aan de mensen voor wie die vrijheid nooit vanzelfsprekend is, omdat ze bijvoorbeeld niet zo mobiel zijn als anderen. Mensen die eenzaamheid dagelijks ervaren, omdat ze zich niet welkom of niet thuis voelen in sociale kringen.


👊 Ben jij ready om met muziek een verschil te maken?

💥 Wil jij impact maken op de maatschappij?

💃 Heb je altijd al je eigen event willen organiseren?

🔈 Ben jij altijd diegene die de muziek overneemt in de auto of op party's?


Kom in actie voor iedereen die dat verdiend en bouw tegelijkertijd aan je talenten en je netwerk. Schrijf je in voor Music Moves.


MOSIC MOVES is op zoek naar jongeren (18 tot 27 jaar) die zich willen inzetten als SOCIAL COACHES of VRIJWILLIGER om ook in en rond #Enschede de kwetsbare doelgroepen kennis te laten maken met de kracht van MUSIC MOVES !Kijk snel op de website voor meer informatie!

www.music-moves.nl

Deel blogpost
Gerelateerde blogposts

Humanitas Twente: “We helpen je door een moeilijke tijd, zodat je het daarna weer zelf kunt!”

| Nieuws
In 2020 was Humanitas Twente genomineerd voor zowel de Overijsselse als de Enschedese Vrijwilligersprijs ...
Lees meer

20 mei: Huis voor Taal en Meedoen weer open!

| Nieuws
Op donderdag 20 mei gaat de Bibliotheek weer open voor publiek en dat betekent dat ook het Huis voor ...
Lees meer

Circus Tijdgeest: “We hebben een plekje voor iedereen.”

| Nieuws
[ Door: Marijke Tetteroo ]

Circus Tijdgeest in vier woorden: Enthousiast, betrokken, flexibel, en ...
Lees meer