Vrijwilligers aan het woord!

Nieuwsgierig wat vrijwilligerswerk jou kan brengen? Duik in de verhalen van de vrijwilligers!

Het hele jaar door spreken wij veel vrijwilligers. Elk verhaal is anders, elke ervaring is anders, maar de rode lijn is altijd gelijk: mensen willen zich inzetten en iets voor een ander betekenen!


Hier lees je alle mooie verhalen die we het afgelopen jaar hebben verzameld. En hou deze pagina in de gaten, want de verhalen worden steeds weer aangevuld!

Enschedese Vrijwilligers in Beeld!

Actieve vrijwilligers in Enschede

De expositie 'Enschedese Vrijwilligers in Beeld' is een verzameling van prachtige fotoportretten en inspirerende verhalen van actieve vrijwilligers in Enschede.

Deze boeiende expositie zal op verschillende plekken in Enschede te bewonderen zijn. We willen vrijwilligers in het zonnetje zetten, waardering te tonen voor hun toewijding en die van alle anderen.

Bovendien hopen we anderen te inspireren om mee te doen in Enschede.


Onze collega Merel, coördinator vrijwillige inzet bij M-Pact, deelt haar enthousiasme:

"Als M-Pact willen we zoveel mogelijk mensen inspireren om vrijwilligerswerk te doen. Maar wie kan beter vertellen waarom je vrijwilligerswerk zou moeten doen dan de vrijwilligers zelf?! Daarom spreken we met verschillende vrijwilligers en zetten hen op de foto tijdens hun vrijwilligerswerk. Het plezier spat gewoon van de foto’s af!"