Skip Sidebar

Over ons

We organiseren diverse acties en activiteiten, bieden kwetsbare groepen de gelegenheid elkaar te ontmoeten, geven voorlichting op middelbare scholen, bieden een luisterend oor en trainen professionals ...

Sociale rechtvaardigheid en ongelijkheidBuurt & omgeving
Deel

Kom jij het bestuur van COC Twente-Achterhoek versterken?

2 uur/week · Start vanaf 4 jan 2019
Lonnekerspoorlaan 70 7523 JG Enschede
Sociale rechtvaardigheid en ongelijkheidBuurt & omgeving
2 plaatsen over.
Deel activiteit
#21621
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/COC-Twente-Achterhoek/activiteiten/Kom-jij-het-bestuur-van-COC-Twente-Achterhoek-versterken/21621 om je aan te melden

Uitgebreide omschrijving

Als bestuurslid help je de vereniging goed te draaien. Dat kan op diverse manieren. Samen met jou zoeken we passende taken en draag je bij aan het bevorderen van de acceptatie van seksuele en genderdiversiteit.

Opleidingsvereiste

WO, HBO, MBO, VWO, HAVO, VMBO

Dit krijg je ervoor terug

Je draagt bij aan de sociale acceptatie van gender- en seksuele diversiteit.

Hoe kom ik er?

Over COC Twente-Achterhoek

We organiseren diverse acties en activiteiten, bieden kwetsbare groepen de gelegenheid elkaar te ontmoeten, geven voorlichting op middelbare scholen, bieden een luisterend oor en trainen professionals onder meer in zorg, welzijn.
Omdat niemand in één hokje past, doet het COC dat voor de volle breedte van onze gemeenschap: jong, oud, allochtoon, autochtoon, atheïst of religieus, leer of lipstick, met of zonder kinderwens, doof, horend, hoog of laagopgeleid.
2 plaatsen over.
Deel activiteit