Skip Sidebar

Over ons

We organiseren diverse acties en activiteiten, bieden kwetsbare groepen de gelegenheid elkaar te ontmoeten, geven voorlichting op middelbare scholen, bieden een luisterend oor en trainen professionals ...

Sociale rechtvaardigheidBuurt & omgeving
Deel
Word jij coördinator PR en Communicatie?

Word jij coördinator PR en Communicatie?

Structureel werk · 4 uur/week
Stationsplein 33 7511 JD Enschede
Sociale rechtvaardigheidBuurt & omgeving
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
COC Twente-Achterhoek
#21620
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/COC-Twente-Achterhoek/activiteiten/Word-jij-coordinator-PR-en-Communicatie/21620 om je aan te melden

Contactpersoon

COC Twente-Achterhoek JagerStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

De coördinator stemt met de vrijwilligers van de werkgroep de diverse PR activiteiten af.

Uitgebreide omschrijving

Deze coördinator begeleidt en coacht de leden van de werkgroep, die verantwoordelijk is voor de PR en Communicatie van de vereniging. De vrijwilligers zorgen voor de website, periodieke nieuwsbrieven, flyers en dergelijke. Het COC Twente-Achterhoek, is de regionale belangenorganisatie voor homo's, lesbiennes, biseksuelen, transgenders en interseksuelen (lhbti-'ers). Ook anno nu vraagt de sociale acceptatie van deze burgers om aandacht en onderhoud. We organiseren diverse acties en activiteiten, bieden kwetsbare groepen de gelegenheid elkaar te ontmoeten, geven voorlichting op middelbare scholen, bieden een luisterend oor en trainen professionals onder meer in zorg, welzijn. Om deze groei door te kunnen zetten, zijn we op zoek naar nieuwe vrijwilligers.

Opleidingsvereiste

WO, HBO, MBO, VWO, HAVO

Dit krijg je ervoor terug

Bijdragen aan een maatschappelijk goed doel. Zeer diverse contacten. Competentieontwikkeling. Gezelligheid.

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen

Over COC Twente-Achterhoek

We organiseren diverse acties en activiteiten, bieden kwetsbare groepen de gelegenheid elkaar te ontmoeten, geven voorlichting op middelbare scholen, bieden een luisterend oor en trainen professionals onder meer in zorg, welzijn.
Omdat niemand in één hokje past, doet het COC dat voor de volle breedte van onze gemeenschap: jong, oud, allochtoon, autochtoon, atheïst of religieus, leer of lipstick, met of zonder kinderwens, doof, horend, hoog of laagopgeleid.