Skip Sidebar

Over ons

We organiseren diverse acties en activiteiten, bieden kwetsbare groepen de gelegenheid elkaar te ontmoeten, geven voorlichting op middelbare scholen, bieden een luisterend oor en trainen professionals ...

Sociale rechtvaardigheid en ongelijkheidBuurt & omgeving
Deel

Word jij penningmeester bij COC Twente-Achterhoek?

2 uur/week · Start vanaf 10 jun 2021
Stationsplein 33 7511 JD Enschede
Sociale rechtvaardigheid en ongelijkheidBuurt & omgeving
1 plaats over.
Deel activiteit
#21618
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/COC-Twente-Achterhoek/activiteiten/Word-jij-penningmeester-bij-COC-Twente-Achterhoek/21618 om je aan te melden

Uitgebreide omschrijving

De penningmeester verzorgt de financiële administratie van de vereniging en voert naar eigen interesse overige bestuurstaken uit. Het COC Twente-Achterhoek, is de regionale belangenorganisatie voor homo's, lesbiennes, biseksuelen, transgenders en interseksuelen (lhbti-'ers). Ook anno nu vraagt de sociale acceptatie van deze burgers om aandacht en onderhoud. De afgelopen jaren zijn we sterk gegroeid: de groep vrijwilligers is toegenomen van 3 in 2009 naar 40 vrijwilligers op dit moment. We organiseren diverse acties en activiteiten, bieden kwetsbare groepen de gelegenheid elkaar te ontmoeten, geven voorlichting op middelbare scholen, bieden een luisterend oor en trainen professionals onder meer in zorg, welzijn. Om deze groei door te kunnen zetten, zijn we op zoek naar nieuwe vrijwilligers.

Opleidingsvereiste

WO, HBO, MBO, VWO

Dit krijg je ervoor terug

Je vervult een belangrijke beheersmatige taak van de vereniging en draagt hiermee bij aan de sociale acceptatie van LHBTI-ers.

Hoe kom ik er?

Over COC Twente-Achterhoek

We organiseren diverse acties en activiteiten, bieden kwetsbare groepen de gelegenheid elkaar te ontmoeten, geven voorlichting op middelbare scholen, bieden een luisterend oor en trainen professionals onder meer in zorg, welzijn.
Omdat niemand in één hokje past, doet het COC dat voor de volle breedte van onze gemeenschap: jong, oud, allochtoon, autochtoon, atheïst of religieus, leer of lipstick, met of zonder kinderwens, doof, horend, hoog of laagopgeleid.
1 plaats over.
Deel activiteit