Vrijwilliger Dagbesteding

Vrijwilliger Dagbesteding

Structureel werk · Flexibele uren
De Posten 135, 7544 LR Enschede, Netherlands
Activiteiten begeleiden
WelzijnOuderen
Activiteit Delen
De Posten
#47660
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/De-Posten/activiteiten/Vrijwilliger-Dagbesteding/47660 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

De dagbesteding van de Posten biedt gezelligheid en structuur. Vrijwilligers spelen hierin een belangrijke rol

Uitgebreide omschrijving

De dagbesteding wordt bezocht door cliënten die nog zelfstandig thuis wonen. Veelal is er sprake van zowel somatische klachten als geheugenklachten. Deze mensen hebben behoefte hebben aan extra zorg, ondersteuning en begeleiding. De dagbesteding van de Posten biedt hen gezelligheid en structuur. Vrijwilligers spelen hierin een belangrijke rol. Samen met het personeel op de dagbesteding kijkt u naar de behoefte van de bezoeker. Op basis daarvan worden activiteiten georganiseerd. We vinden het belangrijk zoveel mogelijk rekening te houden met de activiteiten die mensen vanuit huis gewend zijn en deze te blijven ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan schilderen of bloemschikken, geheugentrainingen, samen koken en eten of het spelen van gezelschapsspellen. 

De uren zijn in overleg. Een VOG is verplicht en wordt door De Posten kosteloos aangevraagd.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over De Posten

Zorgcentrum voor ouderen, mensen met dementie. De Posten biedt diensten op het gebied van thuiszorg, verzorging, verpleging, geriatrische revalidatie, welzijn en wonen.

Een stukje wandelen met een bewoner, een ritje op de duofiets, een maaltijd bezorgen, de konijnen voeren of helpen bij een van de vele activiteiten die de Posten organiseert.