Skip Sidebar
Dierenbuddy

Dierenbuddy

Non-profit

Over ons

Als Dierenbuddy ondersteun je ouderen of chronisch zieken bij de zorg voor hun huisdier(en). Vrijwilligers van de Dierenbescherming helpen als Dierenbuddy structureel ouderen/chronisch zieken, die een ...

DierenwelzijnOuderenWelzijn
Deel
Dierenbuddy gezocht Glanerbrug. Enschede

Dierenbuddy gezocht Glanerbrug. Enschede

Structureel werk · 1–2 uur/week
Flexibele locatie
DierenwelzijnOuderenWelzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Dierenbuddy
#58900
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Dierenbuddy/activiteiten/Dierenbuddy-gezocht-Glanerbrug-Enschede/58900 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor een hulpadres in Glanerbrug, Enschede zijn we met spoed op zoek naar een vrijwilliger die twee kleine hondjes wil uitlaten eens of 2 keer per week.

Uitgebreide omschrijving

De hondjes zijn lief en aanhankelijk. Hun baasje is chronisch ziek en kan niet alle uitlaatmomenten zelf meer opvangen. Er zijn nog twee honden aanwezig in het huishouden die bang en beschadigd zijn door hun verleden. We zoeken een vrijwilliger die rust uitstraalt, geduld heeft en vertrouwen uitstraalt. Enige kennis van honden is gewenst.


Hopelijk ben jij diegene die de reeds aanwezige Dierenbuddy kan ondersteunen.
Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen

Over Dierenbuddy

Als Dierenbuddy ondersteun je ouderen of chronisch zieken bij de zorg voor hun huisdier(en). Vrijwilligers van de Dierenbescherming helpen als Dierenbuddy structureel ouderen/chronisch zieken, die een huisdier bezitten, met het verzorgen van hun huisdier(en). Dit wanneer de eigenaar daar zelf niet meer volledig toe in staat is. Op deze manier kunnen baasje en huisdier zo lang mogelijk bij elkaar blijven en wordt 'gedwongen afstand doen' van het huisdier voorkomen! Dierenbuddy is een onderdeel van Preventie door de Dierenbescherming. Te denken valt bijvoorbeeld aan het uitlaten van de hond voor een langere wandeling eens per week of aan het verschonen van een kattenbak.
Zie ook https://www.dierenbescherming.nl/dierenbuddy en https://facebook.com/dierenbuddy
Het betreft een functie voor minimaal 2 uur per week.
Interesse? Meldt je aan en ondersteun ons mooie project!