Skip Sidebar
DuurzaamheidsEducatie Enschede

DuurzaamheidsEducatie Enschede

Club, vereniging of andere

Over ons

DuurzaamheidsEducatie Enschede verzorgt educatieve excursies voor het basisonderwijs. Wij gaan ervanuit dat wanneer kinderen zich mogen verwonderen over de wereld om zich heen, zij op een duurzame ...

Deel

Vrijwilliger Herfstkring kleuters

Project (Tijdelijk) · 2 uur/week · Start vanaf 4 okt 2021
Van Heeksbleeklaan, 7522 LB Enschede, Nederland
OnderwijsActiviteiten begeleidenBuiten
Natuur & MilieuKinderen & JongerenOnderwijs
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature . Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.3 plaatsen over.
Activiteit Delen
DuurzaamheidsEducatie Enschede
#45622
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Duurzaamheidseducatie-Enschede1/activiteiten/Vrijwilliger-Herfstkring-kleuters/45622 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

We zoeken enthousiaste mensen die het leuk vinden om een activiteit te begeleiden voor de kleuters van het basisonderwijs.

Uitgebreide omschrijving

In de ochtend kom je naar het Abraham Ledeboerpark. Om 9:00 ontvang je de eerste groep kleuters, je enthousiasmeert de kleuters, vraagt ze of ze wel eens een paddenstoel hebben gezien en of ze kunnen vertellen hoe die eruitziet. Vervolgens neem je de kinderen mee het bos in, daar staan de spullen voor de activiteit al klaar. Je leest het verhaal: ‘Het geheim van de Herfstkring’ voor aan de kinderen, waarna je uitleg geeft over de activiteit. De ouders gaan dan zelf met de kinderen aan de slag, jij blijft nog even kijken of alles soepel verloopt en er geen vragen zijn. Dan neem je afscheid van de leerkracht en kom je terug naar het bezoekerscentrum voor een kopje koffie/thee. Na afloop van de activiteit controleer je of alle spullen in orde zijn en op de goede plek staan voor ontvangst van de volgende groep. Om 10:15 sta je klaar om de volgende groep te ontvangen, dit is ook de laatste groep van de ochtend.


We zoeken voor dit seizoen dat loopt tot begin november nog vrijwilligers voor de maandagochtend en woensdagochtend.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature . Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.3 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over DuurzaamheidsEducatie Enschede

DuurzaamheidsEducatie Enschede verzorgt educatieve excursies voor het basisonderwijs. Wij gaan ervanuit dat wanneer kinderen zich mogen verwonderen over de wereld om zich heen, zij op een duurzame manier voor die wereld willen zorgen. Vanuit dat oogpunt zijn onze activiteiten vormgegeven. Onze vrijwilligers nemen de kinderen vol enthousiasme mee op avontuur. Daarnaast hebben we een bezoekerscentrum, waar we met wisselende tentoonstellingen bezoekers jong en oud informeren over allerlei uiteenlopende thema's; van de wilde bij tot het Twentse boerderijleven van 200 jaar terug.