Skip Sidebar
Wageler Samen

Wageler Samen

Club, vereniging of andere

Over ons

De Vereniging Wageler Samen bestaat uit zeven organisaties/partijen die actief zijn in en om het Ledeboerpark en het Wageler. We denken dat we door nauwer samen te werken het gebied mooier en ...

Deel
Vrijwilliger tuinen Lammerinkswönner samenwerken met groene vingers

Vrijwilliger tuinen Lammerinkswönner samenwerken met groene vingers

Project (Tijdelijk) · 2–3 uur/week · Start vanaf 6 jul 2023
Van Heeksbleeklaan, 7522 LB Enschede, Nederland
TuinierenBuiten
Natuur & Milieu
Activiteit Delen
Wageler Samen
#50022
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Duurzaamheidseducatie-Enschede1/activiteiten/Vrijwilliger-tuinen-Lammerinkswonner-met-groene-vingers/50022 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

We zoeken iemand die het leuk vindt om met anderen onze kruidentuin, bessentuin, vlindertuin en graanpad te onderhouden in het Ledeboerpark.

Uitgebreide omschrijving

Wij zoeken iemand met groene vingers die samen met onze medewerkers en andere vrijwilligers de kruidentuin, bessentuin, vlindertuin en graanpad rondom het Lammerinkswönner in het Ledeboerpark wil onderhouden.


In de ochtend kom je naar het Lammerinkswönner om lekker buiten aan het werk te gaan. Onkruid wieden en schoffelen behoren bijvoorbeeld tot de werkzaamheden.


Kennis van kruiden is natuurlijk welkom, maar niet noodzakelijk. Aan het eind van de ochtend heb je na al dat harde werken wel een kopje koffie/thee verdiend en kun je met een voldaan gevoel naar huis.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Enschede Activiteiten > Wageler Samen > Vrijwilliger tuinen Lammerinkswönner samenwerken met groene vingers

Over Wageler Samen

De Vereniging Wageler Samen bestaat uit zeven organisaties/partijen die actief zijn in en om het Ledeboerpark en het Wageler. We denken dat we door nauwer samen te werken het gebied mooier en betekenisvoller kunnen maken, maar ook dat we ieder voor zich onze doelen beter kunnen realiseren. Als vereniging zijn we een belangrijke partner voor de gemeente bij ontwikkelingen in en het beheer van het gebied. Tevens verzorgen we samen met veel vrijwilligers educatieve activiteiten. Natuur, historie, educatie, zorg, recreatie en landbouw komen hier samen.
Leden van de Vereniging zijn:
IVN Enschede, Bijenvereniging Enschede, Zone.College, Stawel, Stichting boerderij de Viermarken, Stichting Landgoed het Wageler en de Parkcommissie van het Ledeboerpark