Skip Navigation
Over ons

De lampen conserveren en geschikt maken voor gebruik, waarbij de veiligheid aangepast is aan de huidige eisen. Veelal moet er een nieuw ophangsysteem gemaakt worden. Daarna worden de lampen verkocht ...

Deel

Bestuursleden Lichtatelier

2 uur/week · Start vanaf 3 jan 2020
Walstraat 18 7511 GH Enschede
Kunst & cultuur
4 plaatsen over.
#21477
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Het-Lichtatelier/activiteiten/Bestuursleden-Lichtatelier/21477 om je aan te melden
SamenvattingVind jij behoud van historisch erfgoed belangrijk. Kom ons dan versterken
Uitgebreide omschrijving

Het bestuur bestaat momenteel uit 3 leden, maar dat willen we graag uitbreiden. We zijn op zoek naar enthousiaste mensen die hart hebben voor historisch erfgoed, maar ook ons kunnen helpen met hun netwerk om meer bekendheid te krijgen. Mensen met een marketing of PR achtergrond zijn heel erg welkom. Evenals mensen met ervaring op het gebied van grafische vormgeving. Daarnaast geldt voor alle leden dat in onderling overleg de taken verdeeld worden. En bij meer mensen worden de taken lichter. Belangrijk voor een beginnende stichting is het op zoek gaan naar inkomsten bronnen naast de verkoop in de winkel.

Opleidingsvereiste

WO, HBO, MBO, VWO, HAVO

Dit krijg je ervoor terug

- Contact met andere mensen. - Besef dat je voor andere mensen wat kan betekenen door ze aan een fijne werkplek te helpen, waardoor ze het gevoel krijgen er weer bij te horen.

Hoe kom ik er?
Over Het Lichtatelier
De lampen conserveren en geschikt maken voor gebruik, waarbij de veiligheid aangepast is aan de huidige eisen. Veelal moet er een nieuw ophangsysteem gemaakt worden. Daarna worden de lampen verkocht waardoor ze zichtbaar blijven in de toekomst.
4 plaatsen over.
#21477
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Het-Lichtatelier/activiteiten/Bestuursleden-Lichtatelier/21477 om je aan te melden