Skip Sidebar

Over ons

De lampen conserveren en geschikt maken voor gebruik, waarbij de veiligheid aangepast is aan de huidige eisen. Veelal moet er een nieuw ophangsysteem gemaakt worden. Daarna worden de lampen verkocht ...

Kunst & cultuur
Deel
Restauratie hulp

Restauratie hulp

Structureel werk · 4–8 uur/week
Walstraat 18, 7511 GH Enschede, Netherlands
Kunst & cultuur
3 plaatsen over.
Activiteit Delen
Het Lichtatelier
#20952
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Het-Lichtatelier/activiteiten/Restauratie-hulp/20952 om je aan te melden

Contactpersoon

Frederike de Pril-KorsmanStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Meewerken aan het in ere herstellen van lampen en klokken. Maar ook helpen bij het uitvoeren of bedenken van nieuwe producten van authentieke materialen.

Uitgebreide omschrijving

Wij zoeken vrijwilligers die samen met andere vrijwilligers in het atelier willen werken aan het restaureren van historische lampen, klokken en schakelmateriaal. Hiervoor zijn diverse ambachtelijke werkzaamheden noodzakelijk. Technisch inzicht is handig, maar geen noodzaak. Het is ook mogelijk dat je, in overleg, helpt bij andere bezigheden, waaronder het ontwerpen/bedenken van nieuwe producten. Creativiteit en eigen initiatief zijn welkom. Kennis, vaardigheden er ervaring kunnen ons aanvullen.

Opleidingsvereiste

HBO, MBO, VMBO

Dit krijg je ervoor terug

Gezelligheid door het samen werken. Je vaardigheden en ervaring blijven gebruiken of verder ontwikkelen. Dit laatste kan helpen als je nog op zoek bent naar werk.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

3 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Het Lichtatelier

De lampen conserveren en geschikt maken voor gebruik, waarbij de veiligheid aangepast is aan de huidige eisen. Veelal moet er een nieuw ophangsysteem gemaakt worden. Daarna worden de lampen verkocht waardoor ze zichtbaar blijven in de toekomst. Daarnaast worden er ook nieuwe lampen gemaakt van de historische materialen. We hebben lampjes op isolatoren, maar ook zijn bepaalde lampen veranderd in muurlampen of staande lampen.