Skip Sidebar

Over ons

De lampen conserveren en geschikt maken voor gebruik, waarbij de veiligheid aangepast is aan de huidige eisen. Veelal moet er een nieuw ophangsysteem gemaakt worden. Daarna worden de lampen verkocht ...

Kunst & cultuur
Deel
Vrijwilliger onderhoud/schoonmaak

Vrijwilliger onderhoud/schoonmaak

Structureel werk · 2–4 uur/week
Walstraat 18 7511 GH Enschede
Kunst & cultuur
Activiteit Delen
Het Lichtatelier
#21474
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Het-Lichtatelier/activiteiten/Vrijwilliger-onderhoudschoonmaak/21474 om je aan te melden

Contactpersoon

Frederike de Pril-KorsmanStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Schoon houden van de winkel, keuken en toilet. Maar ook op andere punten meewerken is mogelijk. Problemen met het Nederlands zijn geen probleem.

Uitgebreide omschrijving

Het is belangrijk dat het atelier/museum schoon blijft. Dit houdt in dat er 1 keer per week het toilet en de keuken gedaan moeten worden. Daarnaast willen we graag dat de lampen regelmatig afgestoft worden en overige zaken schoon gehouden. Ook de vloer moet gezogen worden. Dit alles kan in overleg en naar eigen inzicht ingedeeld worden. We verwachten dat het 1 middag in de week betreft. Daarnaast is het mogelijk dat er klanten komen en dan mag je deze ook te woord staan als je dit leuk vindt. Hiervoor maken we dan afspraken. En misschien zie je andere dingen waar je ons bij wilt helpen en dat is altijd bespreekbaar. En als je het Nederlands nog niet goed beheerst helpen we je daar bij om het beter te leren spreken.

Opleidingsvereiste

HAVO, VMBO, Basisonderwijs, Ongeschoold

Dit krijg je ervoor terug

Contact met mensen en meewerken aan het in stand houden van een netjes atelier/museum.

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Het Lichtatelier

De lampen conserveren en geschikt maken voor gebruik, waarbij de veiligheid aangepast is aan de huidige eisen. Veelal moet er een nieuw ophangsysteem gemaakt worden. Daarna worden de lampen verkocht waardoor ze zichtbaar blijven in de toekomst. Daarnaast worden er ook nieuwe lampen gemaakt van de historische materialen. We hebben lampjes op isolatoren, maar ook zijn bepaalde lampen veranderd in muurlampen of staande lampen.