Help jij mensen met hersenletsel verder op het gebied van zorgtechnologie?

Help jij mensen met hersenletsel verder op het gebied van zorgtechnologie?

Structureel werk · Flexibele uren
Flexibele locatie
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Interaktcontour Individueel begeleiding thuis Enschede
#67689
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Interaktcontour-Individueel-begeleiding-thuis-Enschede/activiteiten/Help-jij-mensen-met-hersenletsel-verder-op-het-gebied-van-zorgtechnologie/67689 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor thuiswonende Enschedeërs met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers met interesse in alles wat digitaal is!

Uitgebreide omschrijving

Jouw rol  

Met de juiste zorgtechnologie kunnen mensen met NAH langer zelfstandig thuiswonen. Denk aan producten zoals een app voor dagstructuur, automatische verlichting of een voorleespen. Veel mensen kennen deze mogelijkheden nog niet.  

Als vrijwilliger enthousiasmeer en ondersteun je mensen met NAH bij het leren kennen en gebruiken van deze producten. Je bezoekt mensen aan huis of op een locatie van InteraktContour en helpt hen bijvoorbeeld bij de installatie van een product of het aanleren van nieuwe vaardigheden. Ook beantwoord je praktische vragen over het product. Je wordt een echt techmaatje

We matchen je, samen met een begeleider, aan een cliënt die – meestal voor het eerst – een technologisch product gaat gebruiken. Met de juiste hulp en begeleiding wordt het makkelijker voor hen. En daar kom jij om de hoek kijken! 


Training en begeleiding 

Uiteraard helpen we jou daarbij. Je krijgt een training op maat om je kennis bij te spijkeren en je wordt gekoppeld aan een vaste medewerker.  Bovendien ga je samenwerken met andere vrijwilligers. Fijn om op die manier ervaringen met elkaar uit te wisselen!   


Wat wij bieden:  

  • Een cursus op maat; jij hebt straks (nóg meer ) kennis over digitale producten  
  • Goede begeleiding 
  • Toegang tot handige informatie 
  • Vrijwilligersvergoeding 
  • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is verplicht; die krijg je gratis van ons 
  • Heel veel voldoening omdat je mensen met NAH verder helpt 
Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Interaktcontour Individueel begeleiding thuis Enschede

Wij bieden mensen met hersenletsel gespecialiseerde zorg en ondersteuning met inzet van de nieuwste technologie. Om de mogelijkheden te benutten en een zo waardevol mogelijk leven te leiden.