Skip Sidebar
L'accolade

L'accolade

Non-profit

Over ons

L'accolade is een volledig aangepast vakantiepark in West-Frankrijk, net boven Bordeaux.
Wij hebben de overtuiging dat iemand met een lichamelijke uitdaging het recht heeft op een echte en zorgeloze ...

Mensen met een beperkingWelzijn
Deel
Recreatieteam Zomer 2022 (Min. 2 weken)

Recreatieteam Zomer 2022 (Min. 2 weken)

Structureel werk · 24–40 uur/week
Flexibele locatie
HulpverleningOndersteunend werkBegeleidingNederlandsBestuurMaatje & buddyActiviteiten begeleidenSportZorgBuiten
Mensen met een beperkingWelzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
L'accolade
#42115
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Laccolade1/activiteiten/Recreatieteam-Zomer-2022-Min-2-weken/42115 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Tijdens deze weken werk je met je recreatieteam en organiseer je dagelijks meerdere activiteiten, waarbij je rekening houdt met de mogelijkheden van de gasten.

Uitgebreide omschrijving

Je organiseert samen met het team activiteiten waar iedereen aan mee kan doen. Ook de gasten in een rolstoel! Er worden verschillende activiteiten per dag georganiseerd en vaak is er 1 keer in de week een grote show of optreden.

Ook kunnen er vragen komen om bijv. 1-op-1 met een gast iets leuks te doen, zodat ouders de andere kinderen extra welverdiende aandacht kunnen geven.

De bedoeling is dat je 6 dagen per week werkt, maar met je team kun je natuurlijk overleggen met welke activiteiten je de leiding hebt, ondersteunt of andere activiteiten vast voorbereid. De werkzaamheden in de meeste teams zijn ingedeeld in diensten. Dus is er naast het werk ook voldoende vrije tijd om naar het strand te gaan of andere leuke dingen op het eiland te doen.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over L'accolade

L'accolade is een volledig aangepast vakantiepark in West-Frankrijk, net boven Bordeaux.
Wij hebben de overtuiging dat iemand met een lichamelijke uitdaging het recht heeft op een echte en zorgeloze vakantie. Samen met het gezin, partner of vrienden. Een plek waar unieke momenten worden gecreëerd, vanwege de onbaatzuchtige omgang met elkaar. Tussen rolstoelende en niet-rolstoelende mensen, het gezin, geliefden en vrijwilligers.
Iedereen op het park werkt vrijwillig, zodat het park betaalbaar blijft voor zoveel mogelijk mensen. Daardoor bestaat ons team uit verzorgers die werken vanuit hartekracht. Warme belangstelling, oprechte interesse, gelijkwaardigheid. Gasten en vrijwilligers vieren samen vakantie en helpen elkaar. Zorg kent dan geen werktijden. We doen gewoon wat nodig is, wat mooi is en waardoor plezier ontstaat.