Skip Sidebar

Over ons

Landschap Overijssel beschermt, beheert en ontwikkelt het landschap in Overijssel met kwaliteit voor mens, plant en dier. Wij beschermen, ontwikkelen en beheren het Overijsselse landschap met zijn ...

Natuur & Milieu
Deel
Promotievrijwilligers

Promotievrijwilligers

Structureel werk · Start vanaf 7 jun 2020
Natuur & Milieu
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Landschap Overijssel
#21670
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Landschap-Overijssel/activiteiten/Promotievrijwilligers/21670 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Wat doe je als promovrijwilliger? Promotie van de werkzaamheden van Landschap Overijssel zijn belangrijk om ons werk zichtbaar te laten zijn. We hebben daarom een team van promotievrijwilligers die vertellen aan de hand van thema's op eigen evenementen en een aantal evenementen van derden wat Landschap Overijssel doet. Wat verwachten we van jou? Je kunt enthousiast vertellen over bijvoorbeeld activiteiten binnen onze terreinen, over de mogelijkheden om als vrijwilliger aan de slag te gaan, waarom we donateurs nodig hebben of wat je kunt doen om je omgeving natuurvriendelijker te maken. Uiteraard krijg je van ons communicatiemiddelen die je ondersteunen bij je verhaal.

Opleidingsvereiste

Dit krijg je ervoor terug

Als promotievrijwilliger kom je in de hele provincie op mooie plekken, evenementen, beurzen en andere activiteiten waar Landschap Overijssel het brede werk van de organisatie wil laten zien.

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Landschap Overijssel

Landschap Overijssel beschermt, beheert en ontwikkelt het landschap in Overijssel met kwaliteit voor mens, plant en dier. Wij beschermen, ontwikkelen en beheren het Overijsselse landschap met zijn bijzondere natuur en streekeigen historie met waarde voor mens, plant en dier om in te leven en om het te beleven