Skip Sidebar
Livio

Livio

Non-profit

Over ons

​​​​​​​​​​​​​Samen gaan wij zorgen voor meer leefplezier bij Livio! En met samen bedoelen we cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers en collega’s. Bij Livio of in de wijk, dat maakt niets uit ...

OuderenWelzijn
Deel

Bezoek vrijwilliger

2–4 uur/week
Enschede, Overijssel, Nederland
Maatje & buddySociaal contact
OuderenWelzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen
Deel activiteit
#28075
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Livio/activiteiten/Bezoek-vrijwilliger/28075 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Bezoek vrijwilliger bij een mannelijke cliënt in de wijk
Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Over Livio

​​​​​​​​​​​​​Samen gaan wij zorgen voor meer leefplezier bij Livio! En met samen bedoelen we cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers en collega’s. Bij Livio of in de wijk, dat maakt niets uit.

Waarom?
Omdat we weten dat het ervaren van een zinvolle dag de cliënt meer oplevert in het leven, dan alleen met ongemakken bezig te zijn.
In iedere situatie of fase, geloven wij erin dat er gestreefd moet worden naar het invullen van leefplezier, in welke mate dan ook. Mensen ervaren leefplezier, voelen zich beter als ze zich zoveel mogelijk kunnen richten op de dingen die voor hen het leven zinvol maken.
Uit de praktijk blijkt dat zij ook minder zorg nodig hebben. Zo zal iemand die vaak eenzaamheid ervaart, persoonlijke gebreken anders beleven, dan iemand die gelukkig is met wat meer sociale contacten. Het is dus zaak om inzicht te krijgen hoe de cliënt het leefplezier kan vergroten of behouden.
Dat hoeft niet alleen, dat doen we samen. En dat geldt voor iedereen die ons nodig heeft.
Deze vrijwilligersvacature is verlopen
Deel activiteit