Skip Sidebar

Livio

Non-profit

Over ons

​​​​​​​​​​​​​Samen gaan wij zorgen voor meer leefplezier bij Livio! En met samen bedoelen we cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers en collega’s. Bij Livio of in de wijk, dat maakt niets uit ...

OuderenWelzijn
Deel

Bingo vrijwilliger

Structureel werk
Enschede, Overijssel, Nederland
OuderenWelzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Livio
#27316
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Livio/activiteiten/Bingo-vrijwilliger/27316 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Bingo vrijwilliger op WZC Lippink's Hof

Uitgebreide omschrijving

Samen met de andere vrijwilligers bingo prijzen kopen en inpakken, maken van hapjes, beheren bingo- en drankenkas, drinken serveren en afrekenen, bingo draaien en prijzen uitreiken, eventueel clienten ondersteunen tijdens de bingo, bingo apparatuur opzetten en afbreken, opruimen van de Lounge en de drinkflesjes/ bekers, vaatwasser inpakken en aanzetten. De bingo wordt 1 x per maand gehouden op woensdagavond

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Livio

​​​​​​​​​​​​​Samen gaan wij zorgen voor meer leefplezier bij Livio! En met samen bedoelen we cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers en collega’s. Bij Livio of in de wijk, dat maakt niets uit.

Waarom?
Omdat we weten dat het ervaren van een zinvolle dag de cliënt meer oplevert in het leven, dan alleen met ongemakken bezig te zijn.
In iedere situatie of fase, geloven wij erin dat er gestreefd moet worden naar het invullen van leefplezier, in welke mate dan ook. Mensen ervaren leefplezier, voelen zich beter als ze zich zoveel mogelijk kunnen richten op de dingen die voor hen het leven zinvol maken.
Uit de praktijk blijkt dat zij ook minder zorg nodig hebben. Zo zal iemand die vaak eenzaamheid ervaart, persoonlijke gebreken anders beleven, dan iemand die gelukkig is met wat meer sociale contacten. Het is dus zaak om inzicht te krijgen hoe de cliënt het leefplezier kan vergroten of behouden.
Dat hoeft niet alleen, dat doen we samen. En dat geldt voor iedereen die ons nodig heeft.