Liberein

Liberein

Structureel werk · 2–10 uur/week
Enschede, Overijssel, Nederland
Maatje & buddy
Ouderen
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
#50025
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/M-Pact-Burenhulp/p2p-activiteiten/Liberein/50025 om je aan te melden

Samenvatting

Liberein (alle locaties) zoekt maatjes voor verschillende bewoners en deelnemers die zich eenzaam voelen en/of een zeer gering sociaal netwerk hebben.

Uitgebreide omschrijving

Als jij aan de slag wilt gaan als maatje voor onze ouderen kun jij jouw vrijwilligerswerk flexibel indelen en je kunt echt iets betekenen voor de jouw medemens.

Wist je dat je met een uurtje vrijwilligerswerk al het verschil kan maken voor onze bewoners? Even een kopje koffie drinken, een kleine wandeling maken of samen een potje kaarten; zo simpel kan het zijn. Als jij aan de slag wilt gaan als maatje voor onze ouderen kun jij jouw vrijwilligerswerk flexibel indelen en je kunt echt iets betekenen voor de jouw medemens.


Als je interesse hebt om dit te doen zal er eerst een oriënterend gesprek plaatsvinden met één van de coördinatoren vrijwilligers van Liberein. Hierin kun je al je vragen stellen en nemen wij de tijd om jou te leren kennen zodat wij een goede match kunnen maken. Tijdens jouw vrijwilligerswerk kun je altijd rekenen op de back-up van een vakkracht en van het Vrijwilligersbureau. Deze vacature staat ook open op onze andere Liberein locaties.


Enthousiast geworden? Toch nog een aantal vragen?

Neem direct vrijblijvend contact op met M-Pact en wij zorgen dat jij met de juiste persoon in contact komt.

Liberein locaties (Ariënshuis, Bruggerbosch, Florapark, Ariënsstaete, Eschpoort en Klaaskateplein) zoekt doorlopend geschikte vrijwilligers.

Hoe kom ik er?

Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over MAATJES Platform ENSCHEDE

Zoek je een maatje of wil je een maatje worden?? Neem dan contact op met M-Pact zodat wij je daarin kunnen bemiddelen en verbinden met de juiste organisatie die zijn aangesloten bij dit platform. Ben je al bekend bij één van onderstaande organisaties dan mag je natuurlijk ook rechtstreeks contact opnemen.