Skip Sidebar

Over ons

De Muziekbank Enschede is een uitleen- en kenniscentrum van muziek. De Muziekbank is in het bezit van meer dan 150.000 cd’s, lp’s en muziekdvd’s in de stijlen pop, jazz, klassiek, blues en ...

Kunst & cultuur
Deel
Inkoopadviseur Wereldmuziek en/of Jazz

Inkoopadviseur Wereldmuziek en/of Jazz

Structureel werk · 3–5 uur/week
Pijpenstraat 15, 7511 GM Enschede, Netherlands
MuziekAdvies & Mentoring
Kunst & cultuur
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Muziekbank Enschede
#52848
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Muziekbank1/activiteiten/Inkoopadviseur-Wereldmuziek-enof-Jazz/52848 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

We zoeken een enthousiaste inkoopadviseur Wereldmuziek en/of Jazz voor ong. 3 uur per week. Je werkt samen met een gezellige collega.

Uitgebreide omschrijving

We zijn op zoek naar een collega die het inkoopteam komt versterken. Wekelijks worden er ongeveer 20–25 nieuwe cd’s aangeschaft voor onze collectie.

Wij hebben iemand nodig die:

  • De vakliteratuur leest, de kranten bijhoudt en weet wat er op de podia in de regio speelt op het gebied van jazz en wereldmuziek;
  • Veel nieuwe releases luistert en graag de ontwikkelingen in de muziek bijhoudt;
  • Zich verdiept in de collectie en in de klanten van de Muziekbank;
  • Op basis van de opgedane kennis inkoopsuggesties doet en deze wekelijks bespreekt met een collega-inkoper.


Tijdsbesteding: ongeveer 3 uur per week. Het werk is eventueel uit te breiden met het catalogiseren van de nieuwe items.


Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Enschede Activiteiten > Muziekbank Enschede > Inkoopadviseur Wereldmuziek en/of Jazz

Over Muziekbank Enschede

De Muziekbank Enschede is een uitleen- en kenniscentrum van muziek. De Muziekbank is in het bezit van meer dan 150.000 cd’s, lp’s en muziekdvd’s in de stijlen pop, jazz, klassiek, blues en wereldmuziek.

Een groep van 65 vrijwilligers beheert de collectie, schaft nieuwe muziek aan en zorgt dat de cd’s en lp’s geschikt worden gemaakt voor de uitleen aan klanten. De Muziekbank geeft daarnaast lezingen over uiteenlopende muziekthema’s, die gratis te bezoeken zijn.
De Muziekbank is gevestigd op de eerste etage van de Centrale Bibliotheek Enschede. Er wordt door vrijwilligers momenteel hard gewerkt aan de herinrichting van de ruimte tot een muziekhuiskamer. Je kan in de nieuwe opzet zowel snuffelen in de gehele collectie, het ‘Muzieklabyrint’, als luisteren, lezen en praten over muziek.
De Muziekbank is een laagdrempelige vrijwilligersorganisatie met een positieve en gemoedelijke sfeer. Er werken mensen met verschillende achtergronden en door de diversiteit aan taken en functies kan er voor iedereen passend werk worden gevonden.