Skip Sidebar

Over ons

Present wil een brug slaan tussen mensen die willen helpen en mensen die hulp nodig hebben. Het gaat hierbij om groepsgewijze inzet bij mensen die vanwege gebrek aan geld, netwerk of gezondheid een ...

ArmoedebestrijdingWelzijnSociale rechtvaardigheid
Deel
Projectbegeleider

Projectbegeleider

Structureel werk
Deurningerstraat 12, 7514 BH Enschede, Netherlands
Coördineren
ArmoedebestrijdingWelzijnSociale rechtvaardigheid
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Present Enschede
#21157
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Present-Enschede/activiteiten/Projectbegeleider/21157 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

De projectbegeleider helpt mee in de voorbereiding, begeleiding en afronding van vrijwilligersprojecten.

Uitgebreide omschrijving

Projectbegeleiders kunnen enthousiasmeren, zijn gedreven door een ‘maatschappelijk’ ideaal en in contact met anderen zijn ze toegankelijk en vriendelijk. Ze zijn concreet en digitaal vaardig. Wij zijn op zoek naar een projectbegeleider die minimaal ongeveer zes tot acht projecten per jaar zou willen begeleiden.

Via Present Enschede komen verschillende groepen in actie, bijvoorbeeld collega’s, teams, kerk- en verenigingsleden, studenten, vrienden en gezinnen voor een eenmalig project. Dit resulteert in een uiteenlopend projectenaanbod, zoals het helpen bij verhuizen, het opknappen van een deel van de woning voor een alleenstaande moeder of het bereiden van een lunch voor ouderen. De projectbegeleider begeleidt een project. Beschikbaarheid is in overleg.

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Stichting Present Enschede

Present wil een brug slaan tussen mensen die willen helpen en mensen die hulp nodig hebben. Het gaat hierbij om groepsgewijze inzet bij mensen die vanwege gebrek aan geld, netwerk of gezondheid een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Belangrijk is de ontmoeting, en dat je een sociaal hart hebt voor mensen aan de rand van de samenleving. De inzet is eenmalig en afgebakend. Voorbeelden van projecten zijn: een verwaarloosde tuin fatsoeneren, een woonkamer sauzen, of mensen in een rolstoel mee naar buiten nemen, of een spelletjesmiddag in een instelling begeleiden.