Skip Sidebar

Over ons

Present wil een brug slaan tussen mensen die willen helpen en mensen die hulp nodig hebben. Het gaat hierbij om groepsgewijze inzet bij mensen die vanwege gebrek aan geld, netwerk of gezondheid een ...

Armoede & HuisvestingZorg & WelzijnSociale rechtvaardigheid en ongelijkheid
Deel

Projectcoördinator / kantoormedewerker

8–12 uur/week
Deurningerstraat 12, 7514 BH Enschede, Netherlands
Activiteiten begeleidenOrganiserenAdministratieOndersteunend werkZorg en hulpverlening
Armoede & HuisvestingZorg & WelzijnSociale rechtvaardigheid en ongelijkheid
Deze vrijwilligersvacature is verlopen
Deel activiteit
#41190
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Present-Enschede/activiteiten/Projectcoordinator--kantoormedewerker/41190 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ter versterking van ons kantoorteam is er bij ons ruimte voor een projectcoördinator met praktische inslag en hart voor mensen.

Uitgebreide omschrijving

Als Projectcoördinator ga je aan de slag met het aanbod van vrijwilligersgroepen. Deze groepen zijn afkomstig uit bedrijven, kerken, scholen, studentenverenigingen, enzovoort. Je matcht hun aanbod met de best-passende hulpvraag in ons netwerk. Present Enschede heeft een database gevuld met hulpvragen van cliënten van zorg- en welzijnsorganisaties. Als de match is gemaakt, begint de voorbereidingsfase. Je plant en organiseert het vrijwilligersproject en verzorgt de communicatie met de projectbegeleider van Present, de hulpverlener en de contactpersoon van de vrijwilligersgroep.


Werkdagen in overleg, bij voorkeur verspreid over drie dagen.

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Onkostenvergoeding

Hoe kom ik er?

Over Stichting Present Enschede

Present wil een brug slaan tussen mensen die willen helpen en mensen die hulp nodig hebben. Het gaat hierbij om groepsgewijze inzet bij mensen die vanwege gebrek aan geld, netwerk of gezondheid een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Belangrijk is de ontmoeting, en dat je een sociaal hart hebt voor mensen aan de rand van de samenleving. De inzet is eenmalig en afgebakend. Voorbeelden van projecten zijn: een verwaarloosde tuin fatsoeneren, een woonkamer sauzen, of mensen in een rolstoel mee naar buiten nemen, of een spelletjesmiddag in een instelling begeleiden.
Deze vrijwilligersvacature is verlopen
Deel activiteit