Projectcoördinator (9-12 u)

Projectcoördinator (9-12 u)

Structureel werk · 9–12 uur/week
Deurningerstraat 12, 7514 BH Enschede, Netherlands
ArmoedebestrijdingWelzijnSociale rechtvaardigheid
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Present Enschede
#59088
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Present-Enschede/activiteiten/Projectcoordinator-9-12-u/59088 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Je maakt matches: je koppelt groepen vrijwilligers aan een passende hulpvraag.

Uitgebreide omschrijving

In een team van vier projectcoördinatoren maak je matches tussen de groepen vrijwilligers die zich bij Present aanmelden, en de hulpvragen die we via hulpverleners binnenkrijgen. Naar eigen inzicht kun je dit combineren met het begeleiden van de groep bij het project, maar dat hoeft niet.

Je hebt contact met enerzijds de contactpersonen van de vrijwilligers over hun inzet, en anderzijds met de hulpverleners die de hulpvragen hebben ingediend. Je bent communicatief vaardig en administratief handig. Alle afspraken worden namelijk vastgelegd in een CRM en gecommuniceerd met alle betrokken partijen.

Je werkt in een dynamisch en warm betrokken team.

De uren spreken we samen af.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Stichting Present Enschede

Present wil een brug slaan tussen mensen die willen helpen en mensen die hulp nodig hebben. Het gaat hierbij om groepsgewijze inzet bij mensen die vanwege gebrek aan geld, netwerk of gezondheid een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Belangrijk is de ontmoeting, en dat je een sociaal hart hebt voor mensen aan de rand van de samenleving. De inzet is eenmalig en afgebakend. Voorbeelden van projecten zijn: een verwaarloosde tuin fatsoeneren, een woonkamer sauzen, of mensen in een rolstoel mee naar buiten nemen, of een spelletjesmiddag in een instelling begeleiden.