Skip Sidebar

Over ons

Present wil een brug slaan tussen mensen die willen helpen en mensen die hulp nodig hebben. Het gaat hierbij om groepsgewijze inzet bij mensen die vanwege gebrek aan geld, netwerk of gezondheid een ...

ArmoedebestrijdingWelzijnSociale rechtvaardigheid
Deel
Projectondersteuning eenzaamheid (4 mnd)

Projectondersteuning eenzaamheid (4 mnd)

Project (Tijdelijk) · 4–6 uur/week · Start vanaf 23 aug 2021
Deurningerstraat 12, 7514 BH Enschede, Netherlands
OnderzoekOndersteunend werkCoördinerenAdministratie
ArmoedebestrijdingWelzijnSociale rechtvaardigheid
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Present Enschede
#22979
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Present-Enschede/activiteiten/Projectondersteuning-eenzaamheid-4-mnd/22979 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Je verricht ondersteunende werkzaamheden voor een pilot met gespreksgroepen voor ouderen waarvan het doel is om gevoelens van eenzaamheid te verminderen.

Uitgebreide omschrijving

Je vindt het leuk om dingen te regelen, om de administratie bij te houden van aanmeldingen en de voortgang. Het is een pré als je het ook nog de resultaten wilt vastleggen in een verslag of handboek. Na afloop wordt de werkwijze namelijk geëvalueerd en gepubliceerd. Wanneer het blijkt te werken, krijgen de gespreksgroepen in Enschede een vervolg en kunnen landelijk anderen met dit materiaal zelf gespreksgroepen opzetten. 

Je mag zelfstandig werken, maar je wordt ook opgenomen in het enthousiaste en gezellige team van Stichting Present Enschede.

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Enschede Activiteiten > Stichting Present Enschede > Projectondersteuning eenzaamheid (4 mnd)

Over Stichting Present Enschede

Present wil een brug slaan tussen mensen die willen helpen en mensen die hulp nodig hebben. Het gaat hierbij om groepsgewijze inzet bij mensen die vanwege gebrek aan geld, netwerk of gezondheid een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Belangrijk is de ontmoeting, en dat je een sociaal hart hebt voor mensen aan de rand van de samenleving. De inzet is eenmalig en afgebakend. Voorbeelden van projecten zijn: een verwaarloosde tuin fatsoeneren, een woonkamer sauzen, of mensen in een rolstoel mee naar buiten nemen, of een spelletjesmiddag in een instelling begeleiden.