Ben jij handig met snoer en stekkers, wil je wat doen voor je medemens

Ben jij handig met snoer en stekkers, wil je wat doen voor je medemens

Taak · 2–4 uur
Geessinkweg 282, 7544 RB Enschede, Nederland
ElektronicaComputerSociaal contactGastheer/vrouw
Buurt & omgevingArmoedebestrijdingWelzijn
1 Geen armoede3 Goede gezondheid en welzijn13 Klimaatactie
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Repaircafé Helmerhoek
#76552
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Repaircafe-Helmerhoek/activiteiten/Ben-jij-handig-met-snoer-en-stekkers-wil-je-wat-doen-voor-je-medemens/76552 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Verminderen van afval, recyclen, medemens helpen.

Uitgebreide omschrijving

We zijn een groepje vrijwilligers die graag voor de medemens klaar staan.

Zie ons als de buurman of buurvrouw die je even om hulp vraagt. Wij geven die hulp door een klein klusje te klaren. Of het een apparaat is zoals een koffiezetapparaat of stofzuiger of een lampje. Maar het kan ook een truitje of jasje zijn waar een naadje van open is of een knoopje eraan dan herstellen we dat. De dankbaarheid van de betreffende persoon is groot want je hebt moeite gestoken in hen . Je hebt ze vooruit geholpen ze kunnen weer verder. De mensen zijn erg dankbaar en voelen zich trots dat zij hun apparaat niet zomaar hebben weggegooid maar met een beetje aandacht en handigheid doet hun apparaat weer. De mensen gaan zuiniger om en worden bewuster over hun omgeving en huishouden.

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

We zitten in de kantine van de voetbal vereniging vv.Victoria. De bus stopt vlak voor de grote parkeerplaats van de vereniging. We zitten op de begane grond en zijn met scootmobiel ook makkelijk te bereiken.
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Repaircafé Helmerhoek

Bij het repaircafé werken vrijwilligers die helpen om uw kapotte huishoudelijke apparaten te repareren. Onze hulp is gratis, mits er een nieuw onderdeel aangeschaft moet worden.
Buiten huishoudelijke apparaten repareren we ook kleding. Daarbij gaat het bij ons om gezelligheid. De koffie en thee, met uiteraard wat lekkers staat altijd klaar.