Kom helpen als vrijwilliger tijdens HomeSport Events

Kom helpen als vrijwilliger tijdens HomeSport Events

Event · 24 jun 2023, 11:30 - 23:59
Vliegveld Twente (ENS), Enschede, Overijssel 7524 PT, Nederland
Gastheer/vrouwEvenement & festivalSportFotografie & film
WelzijnSport & Recreatie
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Ronald McDonald Kinderfonds
#62593
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/RonaldMcDonaldKinderfonds/activiteiten/Kom-helpen-als-vrijwilliger-tijdens-HomeSport-Events/62593 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Kom in het weekend van 24 & 25 juni een paar uur helpen als vrijwilliger tijdens HomeSport Events op het checkpoint bij Vliegveld Twenthe.

Uitgebreide omschrijving

Kom een handje helpen tijdens HomeSport Events, dé sponsortocht van het Ronald McDonald Kinderfonds. Honderden deelnemers gaan in teamverband 24 uur lang wielrennen, hardlopen of wandelen om geld op te halen voor de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen. Zo zorgen zij ervoor dat zieke kinderen altijd dicht bij hun families kunnen zijn. 


Dit jaar komt HomeSport Events onder meer langs Vliegveld Twenthe, waar een zogenoemd 'checkpoint' wordt ingericht. Hier kunnen deelnemers o.a. uitrusten, eten en drinken. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers om dit checkpoint te bemannen. Denk aan: op- en afbouwen van de locatie, helpen in de catering, wegwijs maken van deelnemers, materiaal uitdelen, deelnemers helpen met vragen. Maar we zijn ook op zoek naar fotografen die het evenement willen vastleggen. 


HomeSport Events zou niet kunnen bestaan zonder de inzet van vrijwilligers met het hart op de juiste plek. Daarom zijn wij op zoek naar JOU! Heb jij op 24 juni tijd in je agenda om een paar uurtjes te komen helpen bij dit bijzondere evenement? Samen met een vriend(in), buurman, familielid of misschien wel met collega's? Laat het ons weten!

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Ronald McDonald Kinderfonds

Het Ronald McDonald Kinderfonds zorgt er al meer dan 35 jaar voor dat zieke kinderen en hun familie dicht bij elkaar kunnen zijn. Zieke kinderen voelen zich namelijk beter met hun ouders, broertjes en zusjes in de buurt. Ouders houden de zorg beter vol met een rustplek dicht bij hun zieke kind.