Skip Sidebar

Over ons

Scouting Vaandrig Leppink Groep is een vrijwilligersorganisatie. Jaarlijks zetten vijftig tot honderd vrijwilligers zich in voor onze vereniging. Onder andere door activiteiten te organiseren, de ...

Sport & RecreatieBuurt & omgevingKinderen & Jongeren
Deel
Gezocht: Enthousiaste speltakleiders Blauwe Vogels

Gezocht: Enthousiaste speltakleiders Blauwe Vogels

Structureel werk · 4 uur/week · Start vanaf 1 jan 2019
Stroinksweg 83 7542 PJ Enschede
Sport & RecreatieBuurt & omgevingKinderen & Jongeren
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Scouting Vaandrig Leppink Groep
#21687
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Scouting-Vaandrig-Leppink-Groep/activiteiten/Gezocht-Enthousiaste-speltakleiders-Blauwe-Vogels/21687 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

We zijn voor de Blauwe Vogels speltak Enschede op zoek naar enthousiastelingen die de uitdaging willen aangaan om kinderen met een (lichte) zorgbehoefte een gezellige, outdoor, creatieve en educatieve, maar vooral plezierige ochtend te bezorgen. De Blauwe Vogels speltak is een speltak met scouts tussen de 10 en 21 jaar binnen de Vaandrig Leppink Groep. De opkomsten zijn ééns in de 3 weken en dan ondernemen we allerlei scoutingactiviteiten zoals pionieren, zelf primitief eten bereiden, routetechnieken en een jaarlijks zomerkamp (weekend). De meeste Blauwe Vogels volgen een speciaal onderwijs, omdat ze bijvoorbeeld een ontwikkelingsstoornis, gedragsprobleem of licht verstandelijke beperking hebben. Denk hierbij aan autisme, pdd-nos, epilepsie, adhd of een lager IQ. Een superleuke en gevarieerde groep dus! Wat doet een speltakleider? Een speltakleider van de Blauwe Vogels is een lid van een team bestaande uit meerdere speltakleiders. Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor het organiseren en het (bege)leiden van de activiteiten aan de leden. Daarnaast zijn er organisatorische zaken te verdelen zoals het hebben van het contact met de ouders of het beheren van de financiën. Ben jij toe aan een nieuwe kijk op je vrijetijdsbesteding? Wil jij samenwerken met mensen die, net als jij, verder denken waar anderen ophouden? Bij Scouting Vaandrig Leppink Groep stellen we creativiteit en teamgeest erg op prijs. Je krijgt de kans jezelf te ontwikkelen door middel van trainingen en ondersteuning van ervaren VLG'ers. Bovendien kun je meedoen aan activiteiten zoals spelavonden, I-Scout, uitjes en tal van andere activiteiten. Ben jíj diegene die wij zoeken? Reageer dan nu!

Opleidingsvereiste

WO, HBO, MBO, VWO, HAVO, VMBO, Basisonderwijs, Ongeschoold

Dit krijg je ervoor terug

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Scouting Vaandrig Leppink Groep

Scouting Vaandrig Leppink Groep is een vrijwilligersorganisatie. Jaarlijks zetten vijftig tot honderd vrijwilligers zich in voor onze vereniging. Onder andere door activiteiten te organiseren, de vereniging te besturen en geld in te zamelen.

Wil jij je ook inzetten en ons helpen, kijk dan op de website voor meer informatie en meld je aan als vrijwilliger!