Medewerker inschrijfbureau

Medewerker inschrijfbureau

Event · 20 apr 2024, 09:00 – 21 apr 2024, 14:00
Roomweg 167e, 7523 BM Enschede, Nederland
Sport & Recreatie
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Marathon Enschede
#72936
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Stichting-Marathon-Enschede/activiteiten/Medewerker-inschrijfbureau/72936 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Helpen op het inschrijfbureau betekend dat je alle deelnemers voorziet van hun startnummer. Je doet dit met een team. Proef de sfeer van de hardlopers!

Uitgebreide omschrijving

Alle deelnemers halen op zaterdag en zondag hun startnummer op maar ook hun bestelde extra’s (zoals Runningshirts, BibBits en hardloopsokken) op. Op het inschrijfbureau bij Saxion zijn tientallen vrijwilligers actief om dit proces gladjes te laten verlopen. We hebben altijd veel hulp nodig! Trommel een vriend(in) of de buurman/vrouw op en kom samen helpen.

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Stichting Marathon Enschede

Enschede Marathon, hét hardloopevenement van het oosten. Enschede bekleedt de vierde plek in Nederland na de marathon van Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. Deelnemers kunnen rekenen op de support van zo’n 80.000 enthousiaste fans langs het parcours en in de binnenstad. De 950 vrijwilligers, waarvan sommigen al meer dan 30 jaar een bijdrage leveren, dragen in belangrijke mate bij aan het neerzetten van succesvolle marathon.

Gedurende het hele jaar is een grote groep vrijwilligers actief met de organisatie van de Enschede Marathon; het internationale topsportevenement dat jaarlijks op de derde zondag van april plaatsvindt. Op de dag zelf zetten meer dan 950 vrijwilligers zich in om alles op rolletjes te laten lopen. De dag staat of valt bij de hulp van onze vrijwilligers!

Waarom is het zo leuk om als vrijwilliger bij de Enschede Marathon betrokken te zijn:

Je krijgt de kans mee te werken aan een geweldig evenement!
Je krijgt een medewerkersshirt van de Enschede Marathon.
Gratis lunchpakket en gratis koffie/thee/limonade op de dag van het evenement.
Uitnodiging voor de Marathon bedankborrel (in de week na het evenement), inclusief consumptiebonnen.