Skip Sidebar

Over ons

Al in juli 1947 vond de eerste editie van de Enschede Marathon plaats. Daarmee is het de oudste marathon van Nederland én West-Europa. Destijds stonden er 51 lopers aan de start. Een groot verschil ...

Sport & Recreatie
Deel

Medewerker verzorgingspost Enschede Marathon

Event · 24 apr 2022, 09:00 - 17:00
Flexibele locatie
Sport & Recreatie
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Marathon Enschede
#49587
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Stichting-Marathon-Enschede/activiteiten/Medewerker-verzorgingspost-Enschede-Marathon/49587 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Een goede verzorging van onze deelnemers onderweg is erg belangrijk. Op elke 2,5 km van het parcours hebben wij dan ook een verzorgingspost.

Uitgebreide omschrijving

Een goede verzorging van onze deelnemers onderweg is erg belangrijk. Op elke 2,5 km van het parcours hebben wij dan ook een verzorgingspost. Bij deze posten worden de deelnemers voorzien van water en/of sportdrank en sponzen. Samen met een team van andere vrijwilligers ben je verantwoordelijk voor het klaarmaken en uitgeven van de drank of sponzen. Na afloop van het evenement wordt de verzorgingspost weer opgeruimd.

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Stichting Marathon Enschede

Al in juli 1947 vond de eerste editie van de Enschede Marathon plaats. Daarmee is het de oudste marathon van Nederland én West-Europa. Destijds stonden er 51 lopers aan de start. Een groot verschil met de Enschede Marathon van nu: jaarlijks schrijven zich inmiddels bijna 11.000 hardlopers in om deel te nemen aan een van de afstanden. Naast de marathon bestaat het evenement uit een 1 km kidsrun, 5 km, 10 km en halve marathon.

Het parcours van de Enschede Marathon staat bekend als een snel parcours. Enschede bekleedt de vierde plek in Nederland na de marathon van Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. Deelnemers kunnen rekenen op de support van zo’n 80.000 enthousiaste fans langs het parcours en in de binnenstad. De 950 vrijwilligers, waarvan sommigen al meer dan 30 jaar een bijdrage leveren, dragen in belangrijke mate bij aan het neerzetten van succesvolle marathon.
Gedurende het hele jaar is een grote groep vrijwilligers actief met de organisatie van de Enschede Marathon; het internationale topsportevenement dat jaarlijks op de derde zondag van april plaatsvindt. Op de dag zelf zetten meer dan 950 vrijwilligers zich in om alles op rolletjes te laten lopen. De dag staat of valt bij de hulp van onze vrijwilligers!

Waarom is het zo leuk om als vrijwilliger bij de Enschede Marathon betrokken te zijn:

Je krijgt de kans mee te werken aan een geweldig evenement!
Je krijgt een medewerkersshirt van de Enschede Marathon.
Gratis lunchpakket en gratis koffie/thee/limonade op de dag van het evenement.
Uitnodiging voor de Marathon bedankborrel (in de week na het evenement), inclusief consumptiebonnen.