Skip Sidebar

Over ons

Move koppelt studenten aan kinderen die minder kansen krijgen dan hun leeftijdsgenoten. Ze duiken in elkaars leefwereld, ontdekken hun talenten en komen samen in actie voor een ander ...

Kinderen & JongerenOnderwijs
Deel
Vrijwilligers Move Your World

Vrijwilligers Move Your World

Project (Tijdelijk) · Flexibele uren · Start vanaf 16 apr 2023 Voor ongeveer 8 weken
Enschede, Overijssel, Nederland
Kinderen & JongerenOnderwijs
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Move Twente
#64228
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Stichting-Move-Twente/activiteiten/Vrijwilligers-Move-Your-World/64228 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Move your world is een project gericht op burgerschapsvorming speciaal voor de onderbouw van het vmbo.

Uitgebreide omschrijving

Wij zoeken enthousiaste (student)vrijwilligers voor het project Move Your World dat van start zal gaan op het voortgezet onderwijs in Enschede. Move Your World is een project waarbij jij een maatschappelijke actie met leerlingen voorbereidt en evalueert. Leerlingen ontdekken hun talenten en zetten deze in voor hun omgeving.


Je staat met één of twee andere trainer(s) voor de klas en zorgt dat de leerlingen enthousiast worden van het project. Je doet veel praktische ervaring op op het gebied van didactiek, coaching en het begeleiding van leerlingen. Daarnaast draag je bij aan de talentontwikkeling van jongeren op het vmbo. Door deelname aan Move your world ervaren leerlingen hoe ze hun talenten kunnen inzetten voor hun omgeving, hun zelfvertrouwen krijgt een boost.


Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Enschede Activiteiten > Stichting Move Twente > Vrijwilligers Move Your World

Over Stichting Move Twente

Move koppelt studenten aan kinderen die minder kansen krijgen dan hun leeftijdsgenoten. Ze duiken in elkaars leefwereld, ontdekken hun talenten en komen samen in actie voor een ander. In onze projecten, gericht op kansengelijkheid en burgerschap, verkleinen we de kloof in de maatschappij.