Skip Sidebar

Over ons

Move koppelt studenten aan kinderen die minder kansen krijgen dan hun leeftijdsgenoten. Ze duiken in elkaars leefwereld, ontdekken hun talenten en komen samen in actie voor een ander ...

Kinderen & JongerenOnderwijs
Deel
Vrijwilligers gezocht voor Move your world op het Bonhoeffer College

Vrijwilligers gezocht voor Move your world op het Bonhoeffer College

Event · 6 sep 2023, 09:00 – 8 sep 2023, 13:00
Wethouder Beversstraat, 7543 BL Enschede, Nederland
Kinderen & JongerenOnderwijs
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.6 plaatsen over.
Activiteit Delen
Stichting Move Twente
#68325
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Stichting-Move-Twente/activiteiten/Vrijwilligers-gezocht-voor-Move-your-world-op-het-Bonhoeffer-College/68325 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Op het Bonhoeffer College aan de Wethouder Beversstraat organiseren wij in de introductie week een mooi nieuw project van Stichting Move genaamd Move your World

Uitgebreide omschrijving

Met Move your world komen jongeren op het vmbo vanuit hun eigen ideeën en talenten in actie voor een ander. Ze werken samen, verkennen hun mogelijkheden en brengen die meteen in de praktijk. Leerlingen ontdekken hoe leuk het kan zijn om hun eigen bedachte acties uit te voeren en komen positief onder de aandacht. Zo krijgt hun zelfvertrouwen een boost en ervaren ze hoe waardevol ze zijn voor de wereld om hen heen.


Wij zoeken hiervoor 5 vrijwilligers die ons willen helpen met het begeleiden van deze groepen. Je zult van ons voorafgaand aan het project een training krijgen en vervolgens met of een collega van Move of een andere vrijwilliger op woensdag 6 september 2x 3 uur het project uitleggen en begeleiden aan de leerlingen (mag ook 1x 3 uur) en op vrijdag 8 september nog 2x 1 uur (mag ook 1x 1 uur) het uitgevoerde project evalueren met dezelfde leerlingen.


Aan jullie is de taak om een les te geven waarbij de leerlingen tussendoor steeds zelf aan opdrachten moeten werken waardoor ze uiteindelijk iets bedacht hebben om te doen voor een andere doelgroep. Al het lesmateriaal is hiervoor aanwezig en van te voren ontvang je hier alle uitleg en training over van ons.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.6 plaatsen over.
Activiteit Delen
Enschede Activiteiten > Stichting Move Twente > Vrijwilligers gezocht voor Move your world op het Bonhoeffer College

Over Stichting Move Twente

Move koppelt studenten aan kinderen die minder kansen krijgen dan hun leeftijdsgenoten. Ze duiken in elkaars leefwereld, ontdekken hun talenten en komen samen in actie voor een ander. In onze projecten, gericht op kansengelijkheid en burgerschap, verkleinen we de kloof in de maatschappij.