Skip Sidebar

Over ons

De Twentse Zorgcentra is de grootste aanbieder van zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in Twente. Wij stellen ons ten doel om ‘jouw leven samen te ondersteunen, ...

WelzijnMensen met een beperking
Deel

Maatje, E48

Structureel werk · 3 uur/week · Start vanaf 6 nov 2019
Mekkelholtsweg 144 7524 AK Enschede
WelzijnMensen met een beperking
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Twentse Zorgcentra, de
#21425
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Twentse-Zorgcentra-de/activiteiten/Maatje-E48/21425 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Functie-informatie: L. is een goed gemutste 25 jarige jonge vrouw die graag samen met een maatje verschillende activiteiten wil ondernemen. L. zou graag eens naar de bioscoop gaan of een terrasje pakken maar in gezamenlijk overleg zijn er ook andere activiteiten te bespreken. Zij is een enorme fan van voetbal en in het bijzonder van Ajax. Het is wel belangrijk dat er een klik ontstaat tussen de vrijwilliger en L. Door een spraakgebrek is zij soms wat moeilijk te verstaan, maar door het eventueel op te schrijven of via de telefoon kan ze ook veel duidelijk maken. Wat wij vragen:  U houdt van voetbal  De voorkeur gaat uit naar een man tussen de 20 en 40 jaar  U bent voor langere tijd beschikbaar en bereid te investeren in de relatie met L.  Om in aanmerking te komen voor vrijwilligerswerk binnen De Twentse Zorgcentra, is het noodzakelijk een Verklaring omtrent Gedrag te overhandigen. De aanvraagformulieren hiervoor ontvangt u van de coördinator vrijwilligerswerk en worden vergoed door De Twentse Zorgcentra.

Opleidingsvereiste

WO, HBO, MBO, VWO, HAVO, VMBO, Basisonderwijs, Ongeschoold

Dit krijg je ervoor terug

Wat wij bieden:  Een leuk contact met L.  De mogelijkheid om samen een hobby te delen  Een WA- en ongevallenverzekering  Een tegemoetkoming in de reiskosten van 0,30 cent de kilometer  Mogelijkheid tot deelname aan een collectieve ziektekostenverzekering  Gratis lidmaatschap van de Personeelsvereniging

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Twentse Zorgcentra, de

De Twentse Zorgcentra is de grootste aanbieder van zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in Twente. Wij stellen ons ten doel om ‘jouw leven samen te ondersteunen, dichtbij en deskundig’. Met in de eerste plaats aandacht voor persoonlijke wensen van onze cliënten.