Skip Sidebar

Over ons

MEER DAN VOETBAL
Een club met hart voor de samenleving

Rigtersbleek is een actieve club met hart voor de buurt. De vereniging zet haar kernkwaliteiten niet alleen in voor eigen (sport)leden, maar ook ...

Sport & RecreatieWelzijn
Deel
Interieurverzorger Ontmoetingspark Rigtersbleek

Interieurverzorger Ontmoetingspark Rigtersbleek

Structureel werk · 16 uur/week
G.J. van Heekstraat 15 7521 EB Enschede
Sport & RecreatieWelzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Ontmoetingspark Rigtersbleek
#21699
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/VV-Rigtersbleek/activiteiten/Interieurverzorger-Ontmoetingspark-Rigtersbleek/21699 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ben je iemand die blij wordt van een schone en opgeruimde omgeving? Dan zoeken we jou!

Uitgebreide omschrijving

- Ben jij handig? - Houd jij van aanpakken? - Word jij enthousiast van een schone en opgeruimde omgeving? Dan zoeken wij jou!


Opleidingsvereiste

Dosis enthousiasme.


Dit krijg je ervoor terug

Leuke nieuwe mensen ontmoeten, gezellige en dynamische werkomgeving. Ruimte voor ontwikkeling en verdere ontplooiing van persoonlijke kwaliteiten, op persoonlijk vlak en werkgebied. Het team is klein en informeel.

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Ontmoetingspark Rigtersbleek

MEER DAN VOETBAL
Een club met hart voor de samenleving

Rigtersbleek is een actieve club met hart voor de buurt. De vereniging zet haar kernkwaliteiten niet alleen in voor eigen (sport)leden, maar ook voor de samenleving. Het voetbal speelt uiteraard de grootste rol in ons bestaan, maar wij bieden veel meer dan alleen voetbal. Ons aanbod draagt bij aan het welzijn, de gezondheid en de participatie van burgers in haar directe omgeving.

ACCOMMODATIE
In de wijk Twekkelerveld beschikken wij over een prachtige accommodatie die dagelijks geopend is. Er wordt niet alleen gevoetbald in de avonden en weekenden. Op alle dagen is er van alles te beleven en is iedereen van harte welkom. Onze partners maken gebruik van ons Ontmoetingspark, in de kantine is er altijd de mogelijkheid om een hapje te eten, de velden kunnen voor vele sportieve activiteiten ingezet worden en Het Paviljoen biedt de mogelijkheid om vergaderingen en bijeenkomsten te organiseren.

SOCIALE PROJECTEN zijn o.a.
THUIS@ | een voorliggende voorziening in de wijk
Dichtbij het leven van kinderen
Binnen Thuis@ worden kinderen ondersteund en begeleid door professionals, op een veilige plek en in hun eigen omgeving. Kinderen en ouders breiden hun sociale netwerk uit en worden daarin ondersteund. De ontwikkeling van de kinderen staat centraal. Ze leren op verschillende niveaus samen te werken en gedragsregels te hanteren in een duidelijke en heldere structuur.

MBO OPLEIDING COMBINEREN MET WERKEN OP DE SPORTVERENIGING
In samenwerking met ROC van Twente biedt Ontmoetingsclusters Enschede BBL-entreeopleidingen aan.
Een entreeopleiding is er voor mensen die geen schooldiploma hebben en hun kansen op een baan willen vergroten. Het is een assistentenopleiding, helemaal op maat.
AANMELDING & KOSTEN
Iedereen die 18 jaar of ouder is en nog geen diploma heeft kan zich aanmelden voor een Entreeopleiding.
Er zitten geen kosten aan deelname voor de leerlingen bij het succesvol afronden van de opleiding. Na het behalen van een diploma kan men doorstromen naar een vervolgopleiding of uitstromen richting de arbeidsmarkt.