Word jij onze nieuwe GASTVROUW of GASTHEER?

Word jij onze nieuwe GASTVROUW of GASTHEER?

Event
Tiemeister 9, 7541 WG Enschede, Netherlands
Gastheer/vrouwSociaal contact
Sport & Recreatie
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Voetbalclub PW
#43435
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Voetbalclub-PW/activiteiten/Word-jij-onze-nieuwe-GASTVROUW-of-GASTHEER/43435 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

De oudste voetbalvereniging van Nederland zoekt een gedreven gastvouw of gastheer met grote betrokkenheid.

Uitgebreide omschrijving

De taken van de gastheer/gastvrouw bestaan eruit om:

  • Tijdens wedstrijddagen (in eerste instantie: zaterdag en/of zondag, eventueel op vrijdagavond) kleedkamers en kantine te openen en af te sluiten.
  • Daarnaast dient hij/zij leiding te geven aan de kantine. De gastheer/gastvrouw coördineert vrijwilligers die zich bezighouden met de barbezetting en is niet te beroerd om zelf ook bij te springen.
  • Op dit moment is het ook van belang om te controleren of de corona maatregelen in acht worden genomen. Deze taak zal op termijn naar verwachting verdwijnen.


Wat er van jou verwacht wordt:

De gastheer/gastvrouw ontvangt KNVB-scheidsrechters, naast bestuursleden en leiders van bezoekende teams. Hij/zij voorziet (overige) bezoekers van de benodigde informatie, bijvoorbeeld over kleedkamers en regels in en om het veld.

Hij/zij draagt zorg voor bv koffie en thee voor scheidsrechters, bestuursleden en teamleiders van bezoekende verenigingen.

Tijdens wedstrijden wordt in de rust voor thee gezorgd door de gastheer/gastvrouw, zowel bij uitspelende als ook bij thuisspelende teams.

Voorkeur: 

Hij/zij heeft bij voorkeur een Sociale Hygiëne Diploma (SHD) of is bereid dit diploma binnen een redelijke termijn te behalen.

De gastheer/gastvrouw houdt zicht op de hygiëne van de kantine en de bar.

Samenwerken:

Tevens zal hij/zij in samenspraak met de barcommissie de kantinevoorraad in de gaten houden en op tijd aankondigen dat nieuwe bestellingen moeten worden geplaatst.

De gastheer/gastvrouw houdt ook de kleedkamers in de gaten en spreekt leiders erop aan als zij de kleedkamers niet netjes achterlaten.

Hij/zij is daarnaast ook bereid om de bezem te pakken indien er noodzaak toe bestaat in zowel kantine als kleedkamers.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Voetbalclub PW

EFC PW 1885 (PW) is de oudste voetbalvereniging van Nederland. De club is nog steeds groeiende en heeft al meer dan 292 leden . PW is een gerespecteerde club in zowel Enschede als de regio, onder meer door de positieve uitstraling van de club. Sportieve prestaties zijn van groot belang, maar zeker ook goed gastheerschap.