Skip Sidebar

Over ons

Organiseren van de collecte
Onze missie: Hart- en vaatziekten verslaan. Het aantal patiënten groeit en dan vinden we onacceptabel. Als we niets doen komen er in 10 jaar een half miljoen patiënten bij ...

Buurt & omgeving
Deel
Stadsdeelcoördinator

Stadsdeelcoördinator

Structureel werk · 3 uur/week
Niet aan te geven, het betreft een stadsdeel west nvt nvt Enschede
Buurt & omgeving
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vrienden van de Hartstichting
#20932
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Vrienden-van-de-Hartstichting/activiteiten/Stadsdeelcoordinator/20932 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

De "Vrienden van de Hartstichting" organiseert jaarlijks de collecte voor de Hartstichting in Enschede. De collecte vind jaarlijks plaats in april. De stad is onderverdeeld in 4 gewesten. Een stadsdeelcoördinator is de contactpersoon voor de wijkhoofden in dit gewest. Een wijkhoofd stuurt de collectanten aan in de wijk. De stadsdeelcoördinator zorgt voor de communicatie, administratie en de materialen rondom de collecte voor de wijkhoofden. Hij/zij is een belangrijke schakel tussen het bestuur en de uitvoerende van de collecte. Een stadsdeelcoördinator maakt deel uit van het bestuur. In het bestuur wordt gezamenlijk de het beleid bepaald. Er wordt ongeveer 3-4 x per jaar overlegd. De hele organisatie bestaat uit vrijwilligers.

Opleidingsvereiste

VMBO

Dit krijg je ervoor terug

Belangrijk is de communicatieve vaardigheden om mensen te motiveren/inspireren voor het doen van vrijwilligerswerk

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Vrienden van de Hartstichting

Organiseren van de collecte
Onze missie: Hart- en vaatziekten verslaan. Het aantal patiënten groeit en dan vinden we onacceptabel. Als we niets doen komen er in 10 jaar een half miljoen patiënten bij. Die groei moet gestopt worden.

Ben je een aanpakker en wil je je graag inzetten voor de hartstichting? Kijk dan naar de vacatures of ga naar de website en meld je daar aan.