Wijkhoofd voor de Vrienden van de Hartstichting

Wijkhoofd voor de Vrienden van de Hartstichting

Structureel werk · 0–1 uur/week · Start vanaf 6 nov 2019
nvt nvt nvt Enschede
Buurt & omgeving
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vrienden van de Hartstichting
#21470
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Vrienden-van-de-Hartstichting/activiteiten/Wijkhoofd-voor-de-Vrienden-van-de-Hartstichting/21470 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

De "Vrienden van de Hartstichting" organiseert jaarlijks de collecte voor de Hartstichting in Enschede. Een aantal collectanten van een wijk worden door een wijkhoofd voor, tijdens en na de collecte voorzien van de benodigde informatie, materialen etc. Gedurende het hele jaar is het wijkhoofd, daar waar nodig, contactpersoon voor de collectant. De stad is opgedeeld in 4 stadsdelen: oost, zuid, west en noord. Elk stadsdeel heeft een stadsdeelcoördinator. De wijkhoofden van een stadsdeel worden door deze stadsdeelcoördinator voorzien van alle info/ materialen etc. De stadsdeelcoördinatoren maken deel uit van het bestuur van Vrienden van de Hartstichting. Alle medewerkers van de Vrienden van de Hartstichting zijn vrijwilligers. Samen zorgen wij ervoor dat, mede door de opbrengst van de collecte, de Hartstichting onderzoek kan doen.

Opleidingsvereiste

VMBO

Dit krijg je ervoor terug

Het stimuleren/activeren/aansturen van vrijwilligers, goede communicatie is belangrijk, werken voor een goed doel

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Vrienden van de Hartstichting

Organiseren van de collecte
Onze missie: Hart- en vaatziekten verslaan. Het aantal patiënten groeit en dan vinden we onacceptabel. Als we niets doen komen er in 10 jaar een half miljoen patiënten bij. Die groei moet gestopt worden.

Ben je een aanpakker en wil je je graag inzetten voor de hartstichting? Kijk dan naar de vacatures of ga naar de website en meld je daar aan.