Skip Sidebar

Over ons

Door de gezamenlijke huisvesting van onder meer wijk- en buurtactiviteiten, wijkraad, politie en gemeente is er een bruisend centrum ontstaan. Hierin komen dienstverlening, voorzieningen en ...

Buurt & omgevingWelzijn
Deel

Gastheer/gastvrouw

Structureel werk · 4–8 uur/week
Spinnerstraat 27a, 7545 TP Enschede, Nederland
Gastheer/vrouwActiviteiten begeleidenReceptieCoördinerenKoken & eten
Buurt & omgevingWelzijn
Activiteit Delen
Wijkcentrum De Boei
#59344
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Wijkcentrum-De-Boei/activiteiten/Gastheergastvrouw/59344 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers die zich graag willen inzetten voor de buurt als gastvrouw of gastheer in wijkcentrum De Boei.

Uitgebreide omschrijving

Als gastvrouw of gastheer vind je het leuk om je bezig te houden met: ontvangen van bezoekers met een glimlach. Je serveert personen of groepen een kop thee, je staat ze te woord en verwijst ze naar de juiste plek of persoon waar dat nodig is. Verder houdt je de ontmoetingsruimte, vergaderruimtes en keuken netjes en hoort het in- en uitruimen van de vaatwasser bij je taken. In de nabije toekomst zullen er ook andere (lichte) horecawerkzaamheden aan het takenpakket worden toegevoegd.


In overleg is er wellicht nog meer mogelijk nu of in de nabije toekomst. Heb je andere talenten of kwaliteiten waarvan je denkt dat die een aanvulling kunnen zijn op ons team, dan komen we ook graag met je in gesprek.


Spreekt dit je aan en ben je:

- minimaal 4 uur per week beschikbaar?

- kun jij redelijk tot goed Nederlands spreken en verstaan?

- ben je sociaal en gastvrij?


Dan bieden wij een leuke werkplek in een sociale omgeving waarbij je mogelijkheden krijgt om jezelf verder te ontwikkelen (bijvoorbeeld door trainingen en cursussen). Van harte welkom!

 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Wijkcentrum De Boei

Door de gezamenlijke huisvesting van onder meer wijk- en buurtactiviteiten, wijkraad, politie en gemeente is er een bruisend centrum ontstaan. Hierin komen dienstverlening, voorzieningen en activiteiten van en voor inwoners samen.