Hulp bij organisatie en uitvoer gezellige spelletjesmiddag en creatieve ochtend

Hulp bij organisatie en uitvoer gezellige spelletjesmiddag en creatieve ochtend

Structureel werk · Flexibele uren
Spinnerstraat 27a, 7545 TP Enschede, Nederland
Activiteiten begeleidenCoördinerenSociaal contactBegeleidingAndersHandwerkenCreatief
Buurt & omgevingWelzijn
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Wijkcentrum De Boei
#70994
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Wijkcentrum-De-Boei/activiteiten/Hulp-bij-organisatie-en-uitvoer-gezellige-spelletjesmiddag-en-creatieve-ochtend/70994 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

De Freubeltantes zoeken extra vrijwilligers om samen de wekelijkse spelletjesmiddag en creatieve ochtend voor 55+ers te organiseren en natuurlijk mee te doen.

Uitgebreide omschrijving

De Freubeltantes zijn een groep enthousiaste jongere ouderen van 55+, die elke dinsdagmiddag en vrijdagochtend kunnen genieten van een leuke activiteit voor de mensen uit Stadsdeel West bij wijkcentrum De Boei. Voor veel van de mensen zorgen deze activiteiten voor sociaal contact en een hoop gezelligheid. Op de dinsdagmiddag worden de spelletjes uit de kast getrokken en wordt er onder het genot van een hapje en drankje door ongeveer 25 mensen genoten van een gezellige middag. Op vrijdagochtend is de creatieve ochtend voor een groep van ongeveer 25 mensen, die, natuurlijk onder het genot van een kop koffie of thee, de mooiste dingen maken. Ook worden er met enige regelmaat workshops, uitstapjes en andere leuke activiteiten georganiseerd

 

Door het wegvallen van één van de organisatoren van de groep, zijn de Freubeltantes op zoek naar mensen die het leuk vind om samen met de huidige organisatoren te helpen bij het verder vorm geven van de activiteiten en natuurlijk gezellig meedoen met de spelletjes en creatieve activiteiten. Vind je het leuk om wat voor anderen te organiseren en houd je van gezelligheid, dan komen we graag met je in gesprek.

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Wijkcentrum De Boei

Door de gezamenlijke huisvesting van onder meer wijk- en buurtactiviteiten, wijkraad, politie en gemeente is er een bruisend centrum ontstaan. Hierin komen dienstverlening, voorzieningen en activiteiten van en voor inwoners samen.