Skip Sidebar

Over ons

Door de gezamenlijke huisvesting van onder meer wijk- en buurtactiviteiten, wijkraad, politie en gemeente is er een bruisend centrum ontstaan. Hierin komen dienstverlening, voorzieningen en ...

Buurt & omgevingWelzijn
Deel
Ontwikkeling en beheren social media

Ontwikkeling en beheren social media

Structureel werk · Flexibele uren
Spinnerstraat 27a, 7545 TP Enschede, Nederland
Marketing & CommunicatieOntwerpSociale media
Buurt & omgevingWelzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Wijkcentrum De Boei
#59433
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Wijkcentrum-De-Boei/activiteiten/Ontwikkeling-en-beheren-social-media/59433 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Het ontwikkelen en beheren van de sociale media van wijkcentrum De Boei om alle activiteiten van het wijkcentrum en haar gebruikers beter zichtbaar te maken.

Uitgebreide omschrijving

Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers die zich graag willen inzetten om de social media van wijkcentrum De Boei up to date te krijgen. Daarbij hoort het ontwikkelen en beheren van bijvoorbeeld website, instagram, tiktok en facebook. Op dit moment maken we voornamelijk gebruik van facebook om activiteiten te promoten, maar we willen toe naar een website waarbij er aandacht is voor alle activiteiten, maar waar ook plek is om meer informatie over de werkzaamheden te geven over de gebruikers van ons wijkcentrum, zoals JP van den Bent, Domijn, RIBW, Stop Armoede 053, Stichting Ssylka, wijkteams en stadsdeelbeheer. Om nog meer jongere doelgroepen aan te spreken lijken instagram en tiktok in onze ogen onmisbaar. Maar daar gaan we graag met je over in gesprek.

 

Ben je geïnteresseerd om mee te denken hoe we de social media zo goed mogelijk in kunnen zetten bij De Boei, dan komen we graag met je in gesprek. Enige ervaring in het opzetten en/of beheren van social media heeft daarbij natuurlijk wel een pré.

 

Wij bieden een leuke werkplek in een sociale omgeving waarbij je mogelijkheden krijgt om jezelf verder te ontwikkelen (bijvoorbeeld door trainingen en cursussen).

 

DE BOEI

Wijkcentrum De Boei is een ontmoetingsplek voor inwoners (van jong tot oud) uit stadsdeel West. Er worden diverse activiteiten georganiseerd, zoals een koffieochtenden, lunches, sportactiviteiten, spelletjesmiddagen, verschillende creatieve activiteiten en er vinden overleggen en bijeenkomsten plaats. Daarnaast is het de werkplek van o.a. de politie, het wijkteam, het stadsdeelmanagement, het RIBW, JP van den Bent en Stop Armoede 053

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Enschede Activiteiten > Wijkcentrum De Boei > Ontwikkeling en beheren social media

Over Wijkcentrum De Boei

Door de gezamenlijke huisvesting van onder meer wijk- en buurtactiviteiten, wijkraad, politie en gemeente is er een bruisend centrum ontstaan. Hierin komen dienstverlening, voorzieningen en activiteiten van en voor inwoners samen.