Hulp in moes- en siertuin

Hulp in moes- en siertuin

Structureel werk · 4–16 uur/week
Hulstweg 11, 7482 RW Haaksbergen, Nederland
TuinierenBuitenZorgSociaal contactBegeleiding
ZorgOuderenMensen met een beperking
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Zorgboerderij Erve Knippert
#55571
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Zorgboerderij-Erve-Knippert/activiteiten/Hulp-in-moes--en-siertuin/55571 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Aanleggen en onderhouden moestuin. Daarnaast eventueel de siertuin.

Uitgebreide omschrijving

Voor de zelfbereide maaltijden op Erve Knippert de moestuin aanleggen en bijhouden. Op verschillende plaatsen op het erf zijn moestuinen aangelegd. Daarnaast groentebakken op hoogte voor b.v. aardbeien, sla, kruiden, enz.

Ervaring met moestuin en tuinonderhoud zou wenselijk zijn. Daarnaast affiniteit met ouderen met een beperking. Omdat we een zorgboerderij voor ouderen met een beperking zijn en deze graag een zinvolle dagbesteding bieden, zult u vaak samenwerken met de ouderen.

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Zorgboerderij Erve Knippert

Ouderen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking ondersteuning bieden, zodat men zo lang mogelijk zelfstandig kan wonen. We willen graag de ouderen een zinvolle en prettige dag bezorgen. Werkzaamheden die men op de boerderij kan doen zijn b.v. dieren verzorgen, moes- en siertuin verzorgen, helpen met groente snijden en tafel dekken voor warme maaltijden, wandelen in het buitengebied, melk halen, enz.