Skip Sidebar

Zorgboerderij Erve Knippert

Sociale Onderneming

Over ons

Ouderen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking ondersteuning bieden, zodat men zo lang mogelijk zelfstandig kan wonen. We willen graag de ouderen een zinvolle en prettige dag bezorgen ...

ZorgOuderenMensen met een beperking
Deel

Kok op zorgboerderij

Structureel werk · 4–8 uur/week
Hulstweg 11, 7482 RW Haaksbergen, Nederland
Koken & etenBegeleidingSociaal contact
ZorgOuderenMensen met een beperking
2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Zorgboerderij Erve Knippert
#55578
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Zorgboerderij-Erve-Knippert/activiteiten/Kok-op-zorgboerderij/55578 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Koken op een zorgboerderij voor ouderen met een beperking.

Uitgebreide omschrijving

We zijn op zoek naar een kok voor het koken van warme maaltijden op onze zorgboerderij. Iedere doordeweekse dag worden de warme maaltijden die de deelnemers tussen de middag eten, zelf gekookt, het liefst met verse zelfgekweekte biologische groenten. Meestal wordt er een soepje vooraf gegeten, daarna een hoofdgerecht en een toetje als afsluiting.

Deelnemers helpen graag mee in de voorbereiding, zoals het schoonmaken en snijden van de groenten. Dit is een leuke en zinvol onderdeel van de dagbesteding.

Affiniteit met ouderen met een beperking is daarom wenselijk.

Hoe kom ik er?

2 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Zorgboerderij Erve Knippert

Ouderen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking ondersteuning bieden, zodat men zo lang mogelijk zelfstandig kan wonen. We willen graag de ouderen een zinvolle en prettige dag bezorgen. Werkzaamheden die men op de boerderij kan doen zijn b.v. dieren verzorgen, moes- en siertuin verzorgen, helpen met groente snijden en tafel dekken voor warme maaltijden, wandelen in het buitengebied, melk halen, enz.