Creatief & verschil maken?!

Creatief & verschil maken?!

Structureel werk · Flexibele uren
Enschede, Overijssel, Nederland
WelzijnBuurt & omgevingMensen met een beperking
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Manna
#66183
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Zorggroep-Manna/activiteiten/Creatief--verschil-maken/66183 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ben jij creatief en vind jij het leuk én belangrijk om jouw creativiteit vrijwillig in te zetten voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken?

Uitgebreide omschrijving

Dan komen wij graag met jou in contact.  


Onze bewoners op locatie Walhofplein in Enschede hebben een psychische kwetsbaarheid, beperking of verslaving en voor hun is het helpend om creatief bezig te zijn. 


'Wat raakt jou? Wat heb jij te bieden? Waar wil jij verschil in maken? Hoe vaak wil je dit doen, flexibel of volgens een planning? Wat kun je nog meer of wil je juist je inzet afgebakend of projectmatig doen? 


We hebben genoeg cliënten en plekken waar we met jouw betrokkenheid en impact verschil kunnen maken en komen graag met jou in contact.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Manna

Zorggroep Manna biedt een totaalpakket zorg, ondersteuning en persoonlijke aandacht aan vele inwoners van Twente. We doen dit 'uit liefde' en voor ons belangrijke kernwaarden zoals gelijkwaardigheid en deskundigheid. Vrijwilligers zijn een waardevolle aanvulling voor onze cliënten en de medewerkers die de professionele zorg voor hun rekening nemen. Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die de buitenwereld binnen brengen. Of de cliënt mee naar buiten nemen! Dit kan in onze verpleeg/wooncentra (2 in Enschede), maar ook bij cliënten in de wijk als maatje. Uw positieve inzet draagt bij aan het welbevinden van onze bewoners en cliënten.