Skip Sidebar
Manna

Manna

Non-profit

Over ons

Zorggroep Manna biedt een totaalpakket zorg, ondersteuning en persoonlijke aandacht aan vele inwoners van Twente. We doen dit 'uit liefde' en voor ons belangrijke kernwaarden zoals gelijkwaardigheid ...

OuderenWelzijnZorg
Deel
Maatje (M) gezocht voor jongere

Maatje (M) gezocht voor jongere

Structureel werk · Flexibele uren
Enschede, Overijssel, Nederland
OuderenWelzijnBuurt & omgeving
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Manna
#57221
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Zorggroep-Manna/activiteiten/Maatje-M-gezocht-voor-jongere/57221 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor een jongeman die wij begeleiden zijn wij op zoek naar een mannelijk maatje die het leuk vindt om samen op te trekken.

Uitgebreide omschrijving

Onze cliënt heeft behoefte aan uitbreiding van zijn sociale contacten. Hij houdt zelf erg van sporten en creatief bezig zijn. Het maatje hoeft dit niet perse te zijn overigens! Zijn wens voor een maatje is; samen erop uit, contactuitbreiding, het bieden luisterend oor. Onze cliënt is een aardige, nette jongen dat begeleiding krijgt om structuur aan te brengen in zijn leven.


Je maakt onderling afspraken over het contact, waarbij we vooraf ook duidelijke kaders en verwachtingen uitspreken. Gemiddeld zet jij je één keer in de week a 14 dagen, een uurtje, in als maatje.


Vanuit Manna ontvang je ondersteuning en begeleiding voor je inzet als maatje. Als vrijwilliger ben je een belangrijk onderdeel van onze organisatie. Je ontvangt daarom waardering en beloning voor je inzet als vrijwillig maatje.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Enschede Activiteiten > Manna > Maatje (M) gezocht voor jongere

Over Manna

Zorggroep Manna biedt een totaalpakket zorg, ondersteuning en persoonlijke aandacht aan vele inwoners van Twente. We doen dit 'uit liefde' en voor ons belangrijke kernwaarden zoals gelijkwaardigheid en deskundigheid. Vrijwilligers zijn een waardevolle aanvulling voor onze cliënten en de medewerkers die de professionele zorg voor hun rekening nemen. Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die de buitenwereld binnen brengen. Of de cliënt mee naar buiten nemen! Dit kan in onze verpleeg/wooncentra (2 in Enschede), maar ook bij cliënten in de wijk als maatje. Uw positieve inzet draagt bij aan het welbevinden van onze bewoners en cliënten.