Skip Sidebar
Manna

Manna

Non-profit

Over ons

Zorggroep Manna biedt een totaalpakket zorg, ondersteuning en persoonlijke aandacht aan vele inwoners van Twente. We doen dit 'uit liefde' en voor ons belangrijke kernwaarden zoals gelijkwaardigheid ...

OuderenWelzijnBuurt & omgeving
Deel
Zorg voor de voliere

Zorg voor de voliere

Structureel werk · 3-4 uur/maand
Boulevard 1945 505-20, 7511 AD Enschede, Netherlands
OuderenWelzijnBuurt & omgeving
Activiteit Delen
Manna
#64284
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Zorggroep-Manna/activiteiten/Zorg-voor-de-voliere/64284 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Je bent één week in de maand aan de beurt en geeft de vogels eten en drinken voor die dag

Uitgebreide omschrijving

De volière staat in de tuin van verzorgingshuis De Wingerd van Manna. Bewoners genieten erg van de vogels, het fluiten en zingen. De vrijwilliger moet verstand hebben van de zorg voor volière vogels, en kan signaleren als er iets aan de hand is met één van de vogels. Je komt in een team, dus er kan geruild worden en overleggen als het nodig is.

Hoe kom ik er?

Locatie De Wingerd vind je aan Boulevard 1945 505-20 en zit een beetje 'verstopt' achter de Eschpoort van Liberein
Activiteit Delen
Enschede Activiteiten > Manna > Zorg voor de voliere

Over Manna

Zorggroep Manna biedt een totaalpakket zorg, ondersteuning en persoonlijke aandacht aan vele inwoners van Twente. We doen dit 'uit liefde' en voor ons belangrijke kernwaarden zoals gelijkwaardigheid en deskundigheid. Vrijwilligers zijn een waardevolle aanvulling voor onze cliënten en de medewerkers die de professionele zorg voor hun rekening nemen. Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die de buitenwereld binnen brengen. Of de cliënt mee naar buiten nemen! Dit kan in onze verpleeg/wooncentra (2 in Enschede), maar ook bij cliënten in de wijk als maatje. Uw positieve inzet draagt bij aan het welbevinden van onze bewoners en cliënten.