Post | april 2020 | Leren & Inspireren | 1 min lezen

M-Pact LEREN

ONTWIKKEL JE TALENTEN BIJ M-PACT VOLKSUNIVERSITEIT

M-Pact Volksuniversiteit ('M-Pact Educatie') organiseert al meer dan negentig jaar een afwisselend en uitgebreid cursusaanbod voor de inwoners van Enschede en omgeving.


Cursussen voor Vrijwilligers

Naast een algemeen cursusaanbod verzorgt de Volksuniversiteit ook cursussen speciaal voor mensen die vrijwilligerswerk doen. Daarnaast organiseert de M-Pact Volksuniversiteit cursussen op maat om participatie, integratie en emancipatie te stimuleren. 


Aanbod Volksuniversiteit Enschede


Naar cursusaanbod voor vrijwilligersMEER MEEDOEN!

De M-Pact Volksuniversiteit heeft een groot netwerk met contactpersonen in welzijn, zorg, vrijwilligersorganisaties, zelforganisaties en culturele instellingen. Via en met hen kunnen wij onze doelgroepen bereiken en aanmoedigen om meer ‘mee te doen’.


M-Pact Educatie - Volksuniversiteit Enschede

Locatie: Prismare

Lonnekerspoorlaan 122

7523 JM Enschede

053-4323304

[email protected]

Deel blogpost
Gerelateerde blogposts
DOE MEE in Enschede! | Leren & InspirerenHet programma ‘ Doe mee in Enschede’ richt zich op nieuwkomers – vluchtelingen met een verblijfsvergunning – die zich hier hebben...Lees meer
ZorgVrijwilliger | Leren & InspirerenNet dat beetje extra aandacht dat een wereld van verschil maakt
Zorgvrijwilliger gaat verder dan de zorgverlichting van vaste...
Lees meer
EIGEN KRACHT - M-Pact Ladies | Leren & InspirerenVoor de Enschedese vrouw is er M-PactLadies. Dit platform – zoals de naam al doet vermoeden - is er speciaal voor vrouwen omdat...Lees meer